2777
2789

لطفا راه حل بدین...

حدودا سه شب پیش یکی از دوستان در حد ۳ پیمونه برنج بهم داد برای تست..

تو مشما فریزر بود، الان رفتم یه کابینتو باز کردم. تو کابینت یدونه کرم بود🤦🏻‍♀️ منم دست خودم نیست واقعا حالم بد میشه از حشرات، مخصوصا کرم

خلاصه کلی استرس گرفتم که از کجا میتونه باشه

یهو فکرم رفت پیش اون برنجه. رفتم دیدم ریز ریز سوراخ شده نایلونش. ریختم تو سینی کلی با چاقو زیر و رو کردم آخرش یدونه کرم اومد رو.

الان سوالم اینه ممکنه تو آشپزخونه پخش شده باشن؟ یا تو کابینت باشن؟ چیکار باید بکنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج کرمو داده برا تست😑

برنجش کهنه بوده لابد بریز دور چون حجم برنجه کم بوده فک نکنم بازم باشه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
کابینت رو تمیز کن  ی جارو هم بکش آشپزخونه رو

کلا همه کابینتامو بریزم از اول تمیز کنم؟

واقعا کابینتام چیزی نداشت آخه

مشما سوراخ شده یعنی از همون برنجه دیگه درسته؟

احتمالا مال خود برنجه بوده 

اینجور نیستن که پخش بشن همه جا اما کنار برنجهات اگ گذاشتی ممکنه رفته باشه داخل برنج ها. 

نمک درشت بخر بریز توی برنج ها

تو همین برنجم بریز بذار تو سینی بذار تو فضا باز بازم اگ باشه میرن خودشون

کلا همه کابینتامو بریزم از اول تمیز کنم؟ واقعا کابینتام چیزی نداشت آخه مشما سوراخ شده یعنی از همون ...

اگه قبلا نداشته از همونه 

همون یه دونه کابینت رو تمیز کنی کافیه

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫