2777
2789
عنوان

به امید خدا دارم میرم مکه حلالم کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 13306 بازدید | 354 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش به سعادتت عزیزم.
برای ظهور آقا و شفای بیمارا دعا کن...ته تهش برای من گرفتار و روسیاه دعا کن...دعا کن به زودی ما رو لایق بدونند و دعوتمون کنند.
از لحظه لحظه ی بودن تو مسجد الحرام لذت ببر...من هر روز هوایی اونجا می شم....
دم بقیع هم خیلی مارو یاد کن.
التماس دعا :)
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
زیارت قبول ان‎ ‎شاءالله خداوند به شما آنچه مد نظر دارید عطا فرماید الهی آمین
لطفا شما هم براى شفاى یک بیمار
باز شدن بخت یک خانم
حاجت خودم دعا کن
همین طور حل شدن گره زندگی یه بنده خدا
ببخشی زیاد شد ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

فندق جان به سلامت خوش به سعادتت عزیزم...
برای اونایی که اولاد ندارن هم دعا کن نمی گم اولین باری که چشمت می خوره به کعبه ... هر وقت اونجا دلت شکست مخصوصا تو بقیع .
نمی دونم چی بگم سفر به سلامت دوست خوبم
واقعا چه ایام خوبی داری میری...منم پارسال پری شدم و واقعاااااا دلم شکسته بود...خیلی بهم سخت گذشت...
دوست قدیمی عزیزم راست میگه. اصلا فکر خرید نباش! چونزمان کمه و بعد سفر فقط حسرت داری...
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام خیلی خوشحال شدم خیلی به قدری که ندیدمتو نمیشناسمت انگار مادر یا خواهرم دارن میرن از ته دلم احساس خوبی دارم زود برگرد دلم خیلییییییییییییییییی برات تنگ میشه خیلی ..... خیلی و خیلی

میدونم تو دریای آدمایی که سفارش دعا دادند قطره ام اما اگر یادت موند وقت داشتی برای منو خانوادم و شوهرمو خانوادش دعا کن

فندق جونم زود بیا زود بیااااااااااااا من دوست دارم خیلیییییییییییی زود بیااااااا
خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
من یه سقف میخوام بالا سرم که بتونم نی نی بیارم تو این گرونی با ماهی 500 هزار اجاره نی نی نمیتونیم بیاریم

راستی برام دعا کن که مریضی نداشته باشم نی نیه سالم بیارم
خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠