بنفش_جانم مدیر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1072 عنوان پنکک خوب معرفی بنمایید | مشاهده متن کامل بحث + 7987 بازدید | 22 پست قبلا روکسیا استفاده میکردم ،یچیزی ک پوشانندگیش خوب باشه ؟از دی جی کالا کسی سفارش داده تابحال🙄 اهل شیراز🤗 1401/08/15 | 15:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بنفش_جانم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1072 چرا پنکیک میزنی کرم پودر بزن که پوشانندگی بالا داشته باشه و خوب بخوابه رو پوستت حس میکنم کرم پودر تو درازمدت پوستو خراب میکنه من پوستم صافه فقط یذره لکا محو بشن کافیه ،مامانم خیلی بدش میاد همین پنککم میزنم کلی حرف میزنه ک گندمیزنی ب پوستت😂 اهل شیراز🤗
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 حس میکنم کرم پودر تو درازمدت پوستو خراب میکنه من پوستم صافه فقط یذره لکا محو بشن کافیه ،مامانم خیلی ... پنکیک سنگینه کرم پودر سبک هست و اگر مارک خوب بگیری ابرسان داره ضد آفتاب داره و برای جوش و لک هم خوبه به نظرم روتین داشته باشی و محصول خوب بزنی چرا باید پوستت خراب بشه خوب تمیزش کن و ابرسان بزن هیچی نمیشه سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
بنفش_جانم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1072 من ی شهر کوچیکم هرچی جنس بنجل اینجاس اهل شیراز🤗
بنفش_جانم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1072 مناسب انواع پوست من خودم پوستم معمولی استفاده میکنم خیلی خوبن ببینم پیدامیشه اهل شیراز🤗
بنفش_جانم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1072 پنکیک سنگینه کرم پودر سبک هست و اگر مارک خوب بگیری ابرسان داره ضد آفتاب داره و برای جوش و لک ... چه مارکی عزیزم؟ چی بگم اخه مشگل پیدا کردنشه اونم اصل باشه اهل شیراز🤗
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 چه مارکی عزیزم؟ چی بگم اخه مشگل پیدا کردنشه اونم اصل باشه من بهت میگم هم اصله هم کیفیتش خوبه درخواست منو قبول کن 🙏🙏 سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
سارا_نازیلا_المیرا عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 222 پنکک شیگلم خیلی خوبه من استفاده کردم ولی باید اورجینالشو بخری عزیزم فیکاش تاثیری نداره من از فروشگاه آنجل کازماتیک خریدم همه محصولاش اورجیناله