2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای عمل بینی در تهران

513 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

لطفا اگر دکتر خوب تو تهران میشناسید برای عمل بینی ممنون میشم بهم معرفی کنید یا ادرس پیجشو برام بزارید

مرسی

زندگی زیباست ...
من خودم میخام برم پیش قدسی زاد تو گیشا هست مطبش ...خیلی دکتر مد نظرم بود مثل کاظم زرگر .جهانیان. ح ...

از اینایی که گفتی حمیدرضا مفرد مدنظرم بود ولی بعضی فیلمای پیجشو دیدم نظرم عوض شد. من میخوام طبیعی باشه 🙂قدسی زاده پیج داره ؟ 

زندگی زیباست ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اینایی که گفتی حمیدرضا مفرد مدنظرم بود ولی بعضی فیلمای پیجشو دیدم نظرم عوض شد. من میخوام طبیعی با ...

اره پیج داره کارشم خوبه..

حمیدرضا مفرد زیادی طبیعی در میاره...ی چیز بگم بهت طبیعی پشیمون میشی ..نیمه فانتزی خوبه...خیلی ها رو دیدم که از طبیعی پشیمونن

من همون  lili90m هستم😢پس هی نپرسین کاربر جدیدی 😑
اره پیج داره کارشم خوبه.. حمیدرضا مفرد زیادی طبیعی در میاره...ی چیز بگم بهت طبیعی پشیمون میشی ..نیم ...

اره اینم زیاد شنیدم … 

اکثریت میگن نیمه فانتزی بکن ولی کلا گیج شدم 🤯

ممنونم عزیزم از راهنماییت

زندگی زیباست ...
سلام عزیزم شما پیش دکترمحی عمل کردین؟؟  از موقعی که رفتین برای مشاوره تا زمان عمل چقدر طول کشی ...

سلام عزیزم 

بله پیش دکتر محی رفتم 

اول آذر رفتم ۱۸ آذر بهم وقت دادن 

زندگی زیباست ...
سلام عزیزم  بله پیش دکتر محی رفتم  اول آذر رفتم ۱۸ آذر بهم وقت دادن

راضی بودین؟ 

من بینیم گوشتیه قراره برم برای مشاوره گفتن تو همین ماه بهت وقت عمل میدم خیلی استرس دارم 

راضی بودین؟  من بینیم گوشتیه قراره برم برای مشاوره گفتن تو همین ماه بهت وقت عمل میدم خیلی استر ...

بله خیلی راضی بودم 

بینی من استخونی بود نیمه فانتزی عمل کردم خداروشکر همونطور که میخواستم شد 

اصلا استرس نداشته باشید خیلی عمل راحتی هست خود استرس رو نتیجه عمل تاثیر میزاره 

زندگی زیباست ...
بله خیلی راضی بودم  بینی من استخونی بود نیمه فانتزی عمل کردم خداروشکر همونطور که میخواستم شد&n ...

سلام عزیزم. ببخشید خواستم بدونم شما پیش دکتر محی عمل بینی انجام دادید نظرتون چیه؟
من تنفس و تغییرشکل ندادن بعد چندسال برام مهمه.
کارای اینستاشون خیلی خوشگله.
ممنون میشم راهنماییم کنی.
آدم استرسی هستم. از نتیجه میترسم

سلام عزیزم. ببخشید خواستم بدونم شما پیش دکتر محی عمل بینی انجام دادید نظرتون چیه؟ من تنفس و تغییرشکل ...

سلام

شما عمل کردید پیش دکتر محی.؟

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)