2777
2789
عنوان

دندون شیری اسیاب افتاد

1914 بازدید | 14 پست

دندون شیری اسیاب دخترم هفت سالشه پوسید عفونتی شده بود لق شده بود نصفش از بین رفته بود  خب امروز تو مدرسه کلا افتاد احتمالا خرد شده افتاد حالا موندم چیکار کنم ریشه داره؟؟؟ احتمال داره ریشه داخل لثه مونده باشه ؟؟؟؟

نه بعیده ولی ببر دکتر شاید جانگهدار بزاره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعیده ولی ببر دکتر شاید جانگهدار بزاره

اره نوبت گرفتم بعدازظهر ببرم معاینه خیلی نگرانم عذاب وجدان گرفتم دکتر قبلا گفت عفونتی هست اون موقع ظاهر دندون سالم بود گفت باید بکنه نگهدار بزاره اما دخترم نرسید از کندن دندون منم بیخیال شدم 

بله ریشه داره منم فکرمیکردم ریشه ندارن ولی وقتی. هفته قبل بردم دندون. آسیاب شیری کشید فهمیدم. ریشه دارن اونم به چه بلندی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
بله ریشه داره منم فکرمیکردم ریشه ندارن ولی وقتی. هفته قبل بردم دندون. آسیاب شیری کشید فهمیدم. ریشه د ...

وای واقعا الان که پس حتما جراحی میکنه برا ریشه آخه دندونش افتاد 

طوری نیست الان اگه لازم باشه چرک خشک کن میده 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اها انشاالله  برای احتیاط گفتم ببرم دکتر نشون بدم اگه هنوز جاش عفونت داره دارو شاید بده

باید ببری عکس بگیری

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
وای واقعا الان که پس حتما جراحی میکنه برا ریشه آخه دندونش افتاد 

عکس بگیری مشخص میشه

اره عزیزم باید ببرم عکس بگیره البته اصلا درد نداشت و نداره 

خب بهتر

اره نوبت گرفتم بعدازظهر ببرم معاینه خیلی نگرانم عذاب وجدان گرفتم دکتر قبلا گفت عفونتی هست اون موقع ظ ...

سلام ببخشید دختر منم مثل دختر شما شده شما رفتین دکتر عکس گرفتین چی شد 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

عزیزم احتمال داره بخشی از ریشه دندون شیری داخل لثه مونده باشه، مخصوصا وقتی دندون پوسیده و لق بوده و خرد شده افتاده. اگه ریشه باقی مونده باشه، ممکنه باعث التهاب یا عفونت بشه. حتما دخترتو ببر پیش دندانپزشک اطفال. دکتر هلن جوانمرد با تجربه عالی و برخورد خیلی مهربونش می‌تونه با یه معاینه دقیق خیالتو راحت کنه.