2777
2789
عنوان

باید با شوهرم دعوا وسروصدا کنم خرج خونه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا خودتون درآمد  پیدا نمیکنین که محتاج اینجور مردایی بشید؟

خیلی تو زندگی از خود گذشتگی کردم خیلی پدرم کمک کرد زمین خریدم خونه ساختیم کوچولو اوایل ازدواح بعد کلی الکی الکی بدهکاری بالا آورد فقط خدا شاهده اصلا من نمیدونم چرا چون پولی درست و حسابی خونه نمی‌آورد بعد شروع کردم به کارای سبزی واینا گردنم درد شدید گرفت بعد چندین ساله خونه پدرم زیر خونشون هستم بعد دوباره از پدرم زمین گرفتم برای خونه ساختن

مثله بابایه منه خسیسه منم دلم برا مامانم میسوزه مرده خسیس خیلی سخته با اینکه داره ولی دلش نمیادخرج کنه میگم اخه میخادچیکارکنه پولاشو

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
خیلی تو زندگی از خود گذشتگی کردم خیلی پدرم کمک کرد زمین خریدم خونه ساختیم کوچولو اوایل ازدواح بعد کل ...

این دیگه تغیر نمیکنه خودت بشو مرد خونه خودت هم اذیت نکن بپذیر که همینه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
یعنی نابود شدم قلبم درد میکنه در حد سکته

عزیزم خودتو خانوادت دارین اینو اینجور عادت میدین خب😐ینی چی پدت زمین میده میسازه میفروشه باز زمین میده خونه میده بشینین😐 توام سبزی پاک میکردی خرج میدادی منم بودم پرو میشدم خرجم نمیدادم تازه ..عادت کرده

عزیزم خودتو خانوادت دارین اینو اینجور عادت میدین خب😐ینی چی پدت زمین میده میسازه میفروشه باز زمین می ...

خدا شاهده دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا نمیگه خونه چیزی احتیاج داری یا نداری تا من نگم به روی خودش نمیاره قسم هم میخوره که من فکرم این نیست نیتم این نیست ولی من دیگه به سیم آخر زدم