2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

372 بازدید | 41 پست

سلام به همگی 

شما چجوری تصمیم گرفتین بچه دار بشین؟

یعنی چجوری به شوهرتون گفتین و راضیش کردین؟

من خیلی بچه دوست دارم ولی شوهرم میگه زوده😕

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من عشقم پیشنهاد داد منم با اینکه سختم بود ولی قبول کردم چون ایشون دوس داشت

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
شوهرم گیر داد وگرنه من خ یلی وقتی بود خواسته قلبیمو گذاشته بودم زیرر پام هرچند به احتمال زیاد این ما ...

پس چرا مال ما برعکسه اون میگه نمیخوام😐😐

خب همین الان که بچه به دنیا نمیاد حالا تا اقدام کنی ،بعد تو بهترین حالت یکماه بعدش باردار میشی و تو حالت طبیعی 9 ماه بعدش به دنیا میاد.

یعنی حساب کن تا بچه بیاد یکسال طول می‌کشه و دیگه زود نیس😁

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

منم خیلی دوس داشتم و شوهرم همش میگفت هروقت خودت اماده بودی بگو خودم دوبار رفتم آزمایشا و سونوهای قبل بارداری رو رفتم و پشیمون شدم بارسوم یهویی تصمیم گرفتم و ن آزمایش رفتم ن سونو بعد اقدام فهمیدم یکم تنبلی دارم اما خداروشکر ماه سوم بچه دار شدیم الان ی دخملی تودلمه بیصبرانه منتظرم ببینمش

خداروشکر ❤️

والا ما جفتمون میگفتیم زوده دیگه شد بعدش اون داشت من و راضی میکرد واقعا مسئولیت بزرگیه نمیشه راحت تص ...

من برای قبول کردن مسئولیتش آماده ام اما همسرم اصلا به این زودیا قصدشو نداره همش میگه ۴_۵سال دیگه 

پس چرا مال ما برعکسه اون میگه نمیخوام😐😐

اگر بگم حق میدم ناراحت میشی؟

مسایل مالی مسیولیت یه بچه‌کوچیک  ترس از اینده 

خستکی از دوران سخت که‌کذرونده ممکنه  باعث نخواستن بشه 

مثلا من دلم دونفره بودنمونو میخپاست چون دوران نامزدی فوق شخمی داشتیم  بعدش همش تلاش برای بهتر شدن شرایط 

شناخت از همدیگه.  مثلا بچه ها تپ مخی میدیم رسما میکفتم من غلط بکنم بخوام (الانم همینم) یه مدت افسردگی و مصرف دارو خلاصه خیلی چیزا دخیله