2777
2789
عنوان

کدوم سریالو ببینم سریالبازا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 71 پست
آمریکاییه؟

نمیدونم کجاییه سرچ کن میاد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمریکاییه؟

تاپیک اخرمو ببین ،میدونی اسم اون کارتونه چیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

آمریکا....من دانلود نمیکنم همسرم دانلود میکنه...فکر کنم سایت دیبا موویز

پسران آشوب خیلی تعریفشو شنیدم ولی فکرکنم یکم پسرونه باشه بلک لیست وخانه پوشالی دیدین؟

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن
بین اینا خانه پوشالی رو دیدم غیر از فصل آخرش بلک لیست هم چند قسمت دیدم دیگه وقت نکردم بقیشو ببینم😁

کدومش قشنگ بود؟خانه پوشالی حوصله سربر نیست؟

ینی هیچ سریالبازی تو نی نی سایت نیست؟😐

این سریالها رو دیدم و باید بگم همشون هم عالی بودن 

گیم آف ترونز 

آخرین پادشاهی 

وایکینگها

دکستر

لوسیفر

بیگ بنگ

فرندز

آشنایی با مادر

پیکی بلایدر

بانشی

کماندار

دارک

چرنوبیل

مانی هیست

بریکینگ بد

سرگذشت ندیمه 

بازی مرکب

و ..........

همه اینا رو دیدم .همشون هم قشنگن ....حتما ببین ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
کدومش قشنگ بود؟خانه پوشالی حوصله سربر نیست؟

خانه پوشالی در مورد سیاست هست شاید به مذاق شما خوش نیاد ولی سریال خیلی خوبیه ..حوصله میخواد دیدنش ...

الان داریم سریال خاندان اژدها رو میبینیم .فعلا یه قسمتش رو دیدم .به نظر بد نمی یاد .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
فصلهای بعدی رو هم ببین جالب میشه

صد نفر یا منتالیست؟صدنفر با سلیقم جور نبود دوقسمت دیدم ادامه ندادم ولی منتالیست رو حتما میبینم از شخصیت پاتریک جین خوشم میاد