2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چه شرکتی میخوای کار کنی مهمه! همه ی هزینه ها هم بستگی به خودت داره  برای من بدون هزینه پول ...

هزینه ها بستگی به خودم داره. منظورتون از رهن و اجاره مغازه هست؟ شما ک تجربه داری با چه شرکتی بهتره کار کردن با کجا بودی شما. و اینکه چرا الان ادامه اش ندادی چیش بد بود 

همه چی هم رهن و اجاره هم وسایل داخل دفتر من بیمه ایران کار میکنم و اینکه الان هم در حال کار هستم & ...

موفق باشی عزیزم😍😍😍❤️. برای گرفتن نمایندگی ایران خیلی سخت گیری می‌کنند فکر کنم. شما چطور اقدام کردید و مدرک تحصیلی مرتبط داشتید؟ 

تقریبا ماهی 10. 15 سود داره؟ 

تا به این درآمد برسید حداقل باید 5 سال بگذره از شروع کارتون!

سال اول هزینه ها از درآمدتون بیشتر هم هست

سابقه کاری خیلی مهم هستش چرا که اگر قبلا کار کرده باشید راحت تر میتونید با مشتری ارتباط بگیرید و کار کنید.

برای بیمه ایران اول شما فقط نمایندگی بیمه عمر رو میتونید بگیرید

"خدایــــا شکـــرت"     
موفق باشی عزیزم😍😍😍❤️. برای گرفتن نمایندگی ایران خیلی سخت گیری می‌کنند فکر کنم. شما چطور اقدام کرد ...

بله ثبت نام اولیه رو انجام میدید مصاحبه کاری انجام میشه اگر قبول شدید ی امتحان داره اونم قبول شدید یکسری کلاس داره تا مدارکتون کامل بشه و اقدامات لازم جهت دریافت پروانه نمایندگی رو انجام بدید

"خدایــــا شکـــرت"