2777
2789
عنوان

اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4345 بازدید | 88 پست
منم دخترم بعد تصادفش کلی مشکلات داره شبانه روز تو فکرم حق من نبود

انشالله خدا شفا بده و سلامتی اش و بدست بیاره 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوتیسم درجه بتدی داره بعضی ها خفیف و بعضی بیشتر هستن ،پسرخاله منم بود الان مردی شده 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
منم مثل چی نگرانم نکنه پسرم اوتیسم باشه .دارم از نگرانی دق میکنم  اسی میتونی بگی پسرت تو دو سا ...

دقیقا یادم نیست چیکار می‌کرد ولی جایی نمیومد دنبالم همش گریه میکرد

پیشنهادم بهت اول از همه اینه خودت مرتب برو مشاوره حتی اگر لازمه دارو بگیر بعدشم برو با ماورای خوش روحیه دیگه آشنا شو اونا میتونن خیلی کمکت کنن از اطرافیان هم کسایی که آزارت میدن رو بنداز دور قطع ارتباط کن برات دعا میکنم عزیزم

دقیقا یادم نیست چیکار می‌کرد ولی جایی نمیومد دنبالم همش گریه میکرد

عزیزم درکش چطور بود ؟ مثلاً اعضای بدنش نشون میداد ؟ یا بگی چیزی بیاره می‌آورد ؟مثلا بگی پستونکت رو بده 

پتو رو بیار ووووو میآورد ؟

عزیزم درکش چطور بود ؟ مثلاً اعضای بدنش نشون میداد ؟ یا بگی چیزی بیاره می‌آورد ؟مثلا بگی پستونکت رو ب ...

نه درکش خیلی پایین بود، انگار حرفامون رو متوجه نمیشد