ماشاله مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 353 عنوان ازمایشم مثبته 219 بازدید | 21 پست من ۳زوز بعداز پریودم بی بی چکم مثبت شد همون روز رفتم آزمایش دادم ۹۶بود.۴۸ ساعت بعد تکرار کردم شد ۳۳۶.هیچ علائمی ندارم بچه اولم دختره ۱۹ ماهشه صبرکردم تا پایان هفته ۸برم سونو.به نظرتون درد و خونریزی ندارم همه چی خوبه.نگرانشم خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش 1401/08/15 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترزمستووون عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 1135 اره ک خوبه مبارکه در خیالم با خیالت بی خیال عالمم! بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
مرضیی عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 20 مبارکه،درد و خونریزی برای چی داشته باشی؟همه چی اوکیه اگه مشکلی باشه درد و خونریزی داری
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17494 آخی بادش بخیر منم همین فکرا رو میکردمنگران نباش همه چی خوبه☺️دعا کن خدا به منم دختر بده♥️ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
نی_نی_سایت_ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 260 منم ۲۵,میرم سونو هر کاری میکنم فک کنم سقط نشده برم ببینم چه خاکی تو سرم میشه🤕🤕الان چند روزه از استرس میمیرم بنام خدای رنگین کمان:)
ماشاله مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 353 اخه شما باید فولیک بخوری کاش یه ویزیت میشدی دارم میخورم .فولیک اسید ۵ خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش
فافا6 عضویت: 1395/10/11 تعداد پست: 7124 باید حتما یه مشکلی باشه برو خدارو شکر کن همه چی اوکی دیگه بنده خدا مبارکت باشه خدا برات حفظش کنه منم سره دخترم و پسرم هیچ حالت تهوع علایم نداشتم فقط سره پسرم چند روز خونابه صورتی دیدم و تمام تا الان هیچ علایم ندارم خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی
روح0نی0نی0یارپنجم عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 135 اره خوبه.مبارکه من نمیگم همه چی درست میشه،نمیگم خسته نمیشیم و خیلی قویایم!خسته شدن و کم آوردن هم حق ماست؛فقط میگم اینجوریا هم نمیمونه...🍃
ماشاله مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 353 آخی بادش بخیر منم همین فکرا رو میکردم نگران نباش همه چی خوبه☺️ دعا کن خدا به منم دختر بده♥️ ایشالا خدا به همه یه دختر و بده.من دلم میخواد اینم دختر باشه خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش
ماشاله مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 353 اره خوبه.مبارکه فدات شم برام دعا کن خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش
ماشاله مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 353 باید حتما یه مشکلی باشه برو خدارو شکر کن همه چی اوکی دیگه بنده خدا مبارکت باشه خدا برات حفظش ... قربونت برم ممنونم ازت برام دعا کن خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17494 ایشالا خدا به همه یه دختر و بده.من دلم میخواد اینم دختر باشه ایشالا 😍اسم اولی چیه؟ اینو چی میخوای بزاری؟ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
nazzzbanooo عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 5824 دارم میخورم .فولیک اسید ۵ دکتر به من یک داد و ویتامین د۳..بهم ازمایشم داد رفتم انجام دادم بهتره شماهم یه ویزیت بشین
ماشاله مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 353 مبارکه،درد و خونریزی برای چی داشته باشی؟ همه چی اوکیه اگه مشکلی باشه درد و خونریزی داری مرسی عزیزم.یکم آرام شدم خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش