2777
2789

من ریز کیست دارم و پریودام به شدت نامنظمه . درد پریودام انقدر شدیده نفسمو میبره . برا همین شیاف و اینا مصرف میکنم و میدونم خوب نیستن . رفتم دکتر شهر خودمون داروو داد ولی خوب نشدم . دکتر خوب پیدا نمیشه اینجا و اگه برم یه شهر دیگه‌ خودتون وضعیتو میدونید . به خاطر این ریزکیستام و سوزشی که معدم داره صورتم جوش میزنه و جاشون خیلی بد میزنه . جوشامم بیشتر تو ناحیه لپ هام و چونه و ایناست ‌. هر روز جوش میزنم و موهای زائدم اضافه شده . واقعا دیگه کم اوردم . شما هیچ راه خونگی و درمان گیاهی بلدید که مصرف کنم خوب بشم؟ حالم هی بدتر و بدتر میشه . غیر اینجا دیگه جایی رو نداشتم . اگه چیزی بلدید خوشحال میشم بگید و اگرم نه مرسی که گوش دادی به حرفام عزیز دلم . دلتون خوش☄️🌿

معدم دردش اینجوریه که هرچیزی میخورم میسوزه ‌ فقط وقتایی که یه چیز گرمی میخورم یکم اروم میشه . بعضی وقتا گلوم رو میسوزونه و یا هر چیزی که چرب و ایناست یا مثلا گوجه خیلی دردم میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام امیدوارم حالتون خوب بشه 

منم تنبلی تخمدان دارکو به شدت پریودی هام نامنظمه ، درد هاشم که وحشتناک 

اما ماه هایی که این کار هارو انجام میدم بهتر شدهم‌ 

رحمم رو با یک روغن سیاه دانه یا هر روغن گرم دیگه ماساژ میدم 

حتما باید رحمت همیشه گرم باشه 

برنج مصرف نکن یا اگر میخوری زیره بریز روش 

غذا سرد نخور مثل ماست ترشی گوجه خیار کاهو کلم عدس ....

غذا هایی که باد میاره اصلا نخور چون رحمت باد میگیره 

نوشابه دوغ نخور 

شیرینی جان مصنوعی مثل شکلات آبنبات ....نخور 

بنظر من تنها راه درمانش گرم نگهداشتن رحم و ورزش کردن مداوم و تغییر سبک زندگیه

آلما 🍎
سلام امیدوارم حالتون خوب بشه  منم تنبلی تخمدان دارکو به شدت پریودی هام نامنظمه ، درد هاشم که و ...

عزیز دلم مرسی خیلی خوب بود . اره میخوام تغییر بدم ولی صورتم داره داغون میشخ دیگه واقعا . باید این کیستا حل بشه تموم بشن

منم مجردم . من مسکن اینام بخورم باز دردم انقدر زیاده که نگو

والله من بعد سالها دهه سی زندگیم هستم.رفتم سونو .بعد توی سونوم نشون داد یه چیزی دارم .دکتر گفت اگر متاهل بودی درمبوردم اما مجردی نمیشه .ام ار ای نوشت من رفتم تو دستگاه نتونستم انجام بدم در اومدم. گفت یعنی دارو بدم 

سلام امیدوارم حالتون خوب بشه  منم تنبلی تخمدان دارکو به شدت پریودی هام نامنظمه ، درد هاشم که و ...

حتما کاچی درست کن بخور ، یک میان وعده ای که با آرد برنج و چهار تخم درست میشه. 

ولی خودت خیلیییی. باید رو غذا خوردن حساس باشی ببینید خودتون گفتین وقتی غذا گرم میخورم حالم بهتره 

در ضمن اگه بتونی بری بادکش رحم و ماساژ رحم خیلی عالی میشه

آلما 🍎
عزیز دلم مرسی خیلی خوب بود . اره میخوام تغییر بدم ولی صورتم داره داغون میشخ دیگه واقعا . باید این کی ...

حق داری ، منم خودم جوش زیاد میزدم ، اما یک چند ماه  رعایت کن بعد برو دکتر پوست ، بهت قرص راکوتان یا چرک خشک کن میده همش از بین میره

آلما 🍎
حق داری ، منم خودم جوش زیاد میزدم ، اما یک چند ماه  رعایت کن بعد برو دکتر پوست ، بهت قرص راکوتا ...

میدونی واقعا خودم داشتم یه لیست مینوشتم برا تغییر و اینا . راستش اره شروع میکنم و خیلی خوب بود حرفات . بعد از یه ماه میام نتیجه رو بهت میگم🤭🤭❤️