2777
2789

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی خوشبخت بشید  

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم

خوشبخت بشی😍😍😍

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

اسی جان خوشبخا بشی عزیزم وعاقبت بخیر

برای منم دعاکن امسال جشن بله برونم باشه وخوشبخت وشاد و عاقبت بخیر وباعشق واقعی تاااخر عمرم زندگی کنم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

اسی جان خوشبخا بشی عزیزم وعاقبت بخیر برای منم دعاکن امسال جشن بله برونم باشه وخوشبخت وشاد و عاقبت ب ...

انشاءالله عزیزم ، حتما عاقبت بخیری و خوشبختی و شادی باشه