خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما
شوهرم از همه لحاظ عالیه، از بابت خرجی و لباس و اینا هیچی برای پسرم و خودم کم نمیزاره، از نظر محبت هم خودم بعضی مواقع میمونم که چرا اینقدر دوستم داره و محبت بیش از حد میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهل خیانت و حتی قبل از من هم هیچ دوست دختری و اهل رفیق بازی هم نبوده. فقط الان مشکلم اینه که اگر یه موقع دعوامون بشه خیلی کم پیش میاد مثل سالی یه بار همون یکبار خیلی بد صحبت میکنه
چند شب پیش یه دعوای کوچیکی کردیم که چند تا حرف بدجور زد، میدونم پشیمونه ولی روش نمیشه جلو بیاد و حرف بزنه، فقط امروز صبح که داشت میرفت خودش یدفعه برگشت گفت خودت میدونی که تمام دارو ندار من تویی، حتی اول تو بعد پدر و مادرم. میدونم منظورش اینه که ببخشید و اینا، ولی نمیتونم حرفاش نادیده بگیرم
خوشی زده زیر دلت عزیزم برو تاپیکایه بقیرو بخون چقد شوهراشون نامرد و عوضین تا قدر شوهرتو بدونی
چندماه پیش با مادرشوهرم دعوا کردیم یکدفعه گفت پسرم رو چیز خور کردی که ما رو نمیبینه، شوهرم هم یکدفعه زد تو صورت مادرش ، گفت تا من زنده ام کسی نمیتونه به زن من حرف بزنه، الان هم چندماه هرچی زنگ میزنن میگه نمیرم