2777
2789

سلام. بچه ها من رو یکی تو محیط کار کراش زدم. 

بعد اینجوریه که نمی‌فهمم اونم روم کراش داره یا نه مثلا یه روز جوری رفتار میکنه ک کراش داره و اصلا این باعث شد منم روش کراش بزنم یه روز من بهش توجه میکنم ولی از سمت اون هیچی نیست. 

میشه کمک کنید ببینم چجوری میشه اوکیش کرد؟ دارم دیوونه میشم دیگه از این حس مسخره. نمیدونم چیکار کنم.. این پسرا را جلو نمیان واقعا 

محیط کارمن یکم حرف در بیارن البته اینم بگم. 

اگه راهکاری دارید ک انجام بدم که اگه میخواد بیاد جلو راهنماییم کنید. 

اون 26 سالشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی توجه باش بهش

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
همکار منم خاک برسر همینه انقد بهم توجه میکنه بعد امروز صبح تامنو دید سرعتشو زیا  کرد زودتراز من ...

کثافطا بیشعورن😂😂😂

اینم بعضی وقتا با این رفتاراش سوپرایز میکنه. بابا یکم جنتلمن باش

آخه بی توجه باشمم با خودش میگه این ک منو نمیخواد ولش کن

نمیگه حساس میشه روت

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
24

ببین لازم نیست کاری کنی. بخواد خودش میاد، نخواد هم توجه نمیکنه و شاید دوست دختر داره، یا خودش روی یکی دیگه کراش داره. تا یکماه صبر کن، جلو نیومد ولش کن

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اره خاک برسرشون واقعا😂😂😂😂 اینا میدونن جنتلمن ینی چی اخه😂😂

ببیییییییین من خیلی رو مخمه. به نظرت چیکار کنم. تجربه ای نداری؟ 

مثلا یه چیزی بگم ک بهم پیام بده

ببین لازم نیست کاری کنی. بخواد خودش میاد، نخواد هم توجه نمیکنه و شاید دوست دختر داره، یا خودش روی یک ...

دوس دختر که مطمئنم نداره. رفتارشم با من یکم با بقیه فرق داره

حرفتو قبول دارم ک میگی بخواد میاد و اینا ولی به نظرت خودم چراغ سبز بدم؟ اگه آره چجوری