2777
2789
عنوان

خواهشا تاپیک های مفید تر بزنیم

133 بازدید | 14 پست

سر هر چیز الکی تاپیک نزنیم

تاپیکی بزنیم ک ب اطلاعات بقیه اضافه کنه

وقتی تعداد تاپیک ها زیاد باشه،چهار تا تاپیک بدربخور و یا چند نفر ک نیاز به همفکری دارند تاپیکاشون گم میشه تو انبوه تاپیک ها

البته درد و دل و اینجور چیزا هم خوبه

والا ما غریب بیچاره تاپیک مفید میزنیم هیچکی نمیاد

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا متاسفانه تاپیک مفید کم شده عزیز همه دنبال تاپیک غیر مفیدن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تایپک پشم 🤣

نکنه ترکید 

من گمش کردم😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اونی ک در مورد پشم بود قبلی اخه یعنی چی!! شوهرش دیده پشمشو دیگه مگه چیه!!

یه بار یه نفر از اونجاش عکس کجاست 

میگفت این سفیدی ها چیه بعدم همه میگفتن چرا وا اینا طلبکار بود که مگه چه کار کردم و اینا خیلی سم بود😐😐😐😐😐

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

من خودم خیلی کم تاپیک می زنم و معتقدم ادم باید در مورد مسئله ای سوال مهمی داشته باشه تاپیک بزنه یا اینکه تجربه خوبش رو در مورد چیزی با دیگران به اشتراک بزاره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
یه بار یه نفر از اونجاش عکس کجاست  میگفت این سفیدی ها چیه بعدم همه میگفتن چرا وا اینا طلبکار ب ...

اره متاسفانه یه عده کمی نادان هستند و بعضی هم ب خاطر سرگرمی هر کاری میکنن،یه عده مرد هم تو سایت هست ک اونا هم از این کارا میکنند!!😃

نی نی سایت جدید بسیار از لحاظ محتوا پایین اومده.. اکثر کاربرا بچه مدرسه این و من موندم اینجا رو از کجا پیدا کردن.. همین باعث شده کلا دیگه مثل قدیم سایت نیام.  

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
درسته باید مدیران نی نی سایت حداقل سن رو هجده یا حتی بیست بزارن

فکر می‌کنم قبلا رنج سنی داشت.. البته تو اون شرایطم با دروغ می تونن باز عضو سایت شن.. هر چی هست سایتی که مختص بارداری و بچه داری و مسائل مربوط به این حوزه ست، تو رابطه با رل و کراش و ... گیر کرده! 

امید که مدیریت فکری به حال سایت بکنه.

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...