2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی تروخدا بیایننن

241 بازدید | 10 پست

امروز یه دونه جوش شبیه زگیل روی پوستم دیدم گفته بودن سرکه سفید بزنم اگه روش سفید شد زگیله،وقتی زدم روش سفید شد ولی باز رنگ پوستم شد

چون یه دونه‌س مطمئن نیستم زگیله،شرایطمم جوری نیست که بتونم به کسی بگم و برم دکتر،مجردم رابطه ای هم نداشتم تروخداااا بگین چیکار کنمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم که گفتی اینو خودم نمیدونستم.یعنی لباس زیر کسی  رو پوشیده باشیم؟

اون که صدرصد اشتباهه ولی هنگام شستن هم باید جدا باشن لباس زیر حتی حوله زود انتقال داده میشه به شخص 

واسه درمانش بهتره از عطاری دارو گرفته بشه اگر برید پیش پزشک میسوزنن و احتمال برگشتنش ۹۹ درصده 

درمان هم نشده خدایی نکرده تبدیل میشه به سرطان 

فقط از لباس زیر؟ یعنی اگه ی مدت کوتاه فقط خشک کنی خودتو با ی لباس مشکلی نیست؟

اگر لباس زیرتون رو با اعضای خانواده میشورید ممکنه یکی از اونا داشته باشه و به شما منتقل بشه بهتره لباس زیر رو جدا بشورید بعد از خشک شدن شرت رو با  اتو حرارت بدین تا میکروبی هم نمونه