2777
2789

یکی نامزدش خیانت میکنه

یکی‌نامزدش ولش میکنه

یکی‌نامزدش تریپ لش میزنه ناراحته میگه رسمی بپوش 

یکی نامزدش کلا باهاشه مامانش ناراحته

یکی نامزدش باهاش خوبه همه چیز آفتابی عالی خواهر شوهر ناراحته

یکی حوضش ماهی نداره

یکی میاد میگه ترددها کمک میری میبنی نوشته برید تایپیک‌ قبلیم بله میری تایپیک‌قبلی میبنی زده وای برنجم‌ شل شفته شده 

یکی میاد میگه چطوری صدا مو بالا نبرم وا ینی چی من الان  بیام آموزش تن صدا بدم‌ 

خلاصه فاجعه زیاده 

آرامش نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطح دغدغه ها 😑😑😑

حالا جالبه من داخل سایت مربوط به بچه داری تاپیک زدم بکی اومد گفت وااا حیف نت 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

تاپیکهایی که با مرد متاهل دارن ازدواج میکنن و میگن خب زنش داره طلاق میگیره تو دادگاه :(

واقعا اینارو دیدم  کلا میگم  عقل و هوش من خدارو شکر زیادتره. اخه قبلنا از خودم ناامید بودم🤣🤣🤣😝 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .