2777
2789

احتمال زیاد عمل شما درست وقیق و بطور کامل انجامنشد .سعی کنید فعلا با اسپری یا قطره انسداد و گرفتگی را رفع کنید .خصوصا اگ از تایم عملتون مدت کمی میگذره چون ععملها چ بیحسی موضعی چ هوشبری عواقب و عوارض خاص خودشو داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برای درمان جوش در بدن چه دارویی خوبه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
چ قسمتی ؟جوش ها در چ حدی هستند؟

همه جای بدن بجز گردن و صورت

زیلد هستش.جوش های ریز  که نوکشونم سفیده اکثرا

و گاهی هم درشت و دردناک هم درمیاد بینشون

چندین ساله که این جوش ها باهاشون هست و بنده خدا همیشه خیلی بابتش غصه میخوره

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
همه جای بدن بجز گردن و صورتزیلد هستش.جوش های ریز که نوکشونم سفیده اکثراو گاهی هم درشت و دردناک هم د ...

خارش یا سوزش هم دارن یا مثلا پوست ملتهب یا تیره باشه ؟؟

خارش یا سوزش هم دارن یا مثلا پوست ملتهب یا تیره باشه ؟؟

خارش و سوزش نه 

ولی میگه اون جوشای بزرگ که درمیاد خیلی دردناکن و جاشونم میمونه 

بگو از عطاری مرهم سیاه اگ بتونه اصل و خالص بگیره بماله روشون عالیه

چشم ممنونم از شما

میگم حالا ایشون که تمامی بدنشون جوش میزنه جز صورت

باید این مرحم رو کاااملا بمالن به کل بدنشون 

بعد چه مدت رو بدنشون بمونه

لباساشون کثیف نمیشن؟

چشم ممنونم از شمامیگم حالا ایشون که تمامی بدنشون جوش میزنه جز صورتباید این مرحم رو کاااملا بمالن به ...

ن فدات شم فقط نقاطی ک جوش ذاره یا ملتهب و قلمبه است ب حالت دمل هستن اونجاها بماله

چشم ممنونم از شمامیگم حالا ایشون که تمامی بدنشون جوش میزنه جز صورتباید این مرحم رو کاااملا بمالن به ...

اگ اصل و خالص باشه دو سه ساعته جواب و تاثیر میزاره مرد هستن یا خانم؟؟