احتمال زیاد عمل شما درست وقیق و بطور کامل انجامنشد .سعی کنید فعلا با اسپری یا قطره انسداد و گرفتگی را رفع کنید .خصوصا اگ از تایم عملتون مدت کمی میگذره چون ععملها چ بیحسی موضعی چ هوشبری عواقب و عوارض خاص خودشو داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
چندین ساله که این جوش ها باهاشون هست و بنده خدا همیشه خیلی بابتش غصه میخوره
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
خارش یا سوزش هم دارن یا مثلا پوست ملتهب یا تیره باشه ؟؟
خارش و سوزش نه
ولی میگه اون جوشای بزرگ که درمیاد خیلی دردناکن و جاشونم میمونه
بگو از عطاری مرهم سیاه اگ بتونه اصل و خالص بگیره بماله روشون عالیه
چشم ممنونم از شما
میگم حالا ایشون که تمامی بدنشون جوش میزنه جز صورت
باید این مرحم رو کاااملا بمالن به کل بدنشون
بعد چه مدت رو بدنشون بمونه
لباساشون کثیف نمیشن؟