2821
2789
عنوان

چاق بودن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2787 بازدید | 84 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا😔اخه ازدواج کردن و هر دو راضی ان ولی اطرافزان ناراحت

به اطرافيان و شما چ ارتباطي داره که‌ نکراتید .ببینید با این حرفهای بیهوده میتونید زندگي دو نفر رد خراب کنید. بابا سرتون تو زندگي خودتون باشه. 

خیلی زشته واسه ازدواج یکی دیگه که خودشون پسندیدن اینجا اومدی تاپیک زدی سرتون تو‌زندگی‌بقیه نباشه چ ...

شاید خودشه لو نمیده🤪

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
خب مهم خودشونن اطرافیان بدتر با این کار زندگی اونارو بهم میزنن.اگر نسبت نزدیکی با اون دختر خانوم دار ...

دختره خیلی میخوره و شکمو خیلی بهش گفتم میگه اون منو این مدلی انتخاب ‌کرده قشنگ دوبرابر پسر است

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
یوقت به گوششون نرسونید که ناراحتید ، بزارید زندگیشونو بکنن

نه بابا ما که چیزی نگفتیم طرف دختر هستیم ولی نگرانیم پسر پشینون بشه

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
دختره خیلی میخوره و شکمو خیلی بهش گفتم میگه اون منو این مدلی انتخاب ‌کرده قشنگ دوبرابر پسر است

دیگه وقتی خودشون براشون مهم نیست بقیه چیکار دارن؟؟؟؟جسارتا شما چه نسبتی دارید باهاشون که نگرانید؟

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
حتی انگشتر دختر سایزش بزرگ تر پسره ظریف و کوچولو دختره درشت میترسیم پسر پشیمون بشه

عزیزم اگرازدواج کردن خوب دیگه اجازه بدین زندگیشونوبکنن به خدابه مامربوط نیست الان من کسی رودوست داشته باشم خوب این من هستم که بایدزندگی کنم نه دیگران❤

نه بابا ما که چیزی نگفتیم طرف دختر هستیم ولی نگرانیم پسر پشینون بشه

انشاالله که نمیشه

پسره پسندیده که گرفته ، براشون دعا کنید خوشبخت بشن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من 25سالمه  قدم 175 وزنم88  یعنی الان من خیلی زشتم ؟ ولی اصلا هیشکی باور نمیکنه ک وزنم ...

منم قدم۱۷۳ وزنم ۸۳ هیکلمون درشته خوب ولی اصلا زشت نیست منم شکم ندارم

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز