jooliii مدیر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 120 عنوان بچه ها بیاین عکس بذاریم | مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 80 پست بچه ها اگر از میز پذیراییتون عکس دارین بیاین بذاریم ایده بگیریم 1401/08/14 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jooliii مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 120 یه ذره فکر کنیم🥺😂 پس بخر بخر نکن من اعصاب ندارم😂
aramesh_eashgham عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2319 فدات شم نشی که عزیزم حیفی خیلی خوشم اومد ازت آخه عکستون هم دیدم ...راستی اهل کجایی ؟ اگه دوست داشتی بگو 🤩
ytyt عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1639 نشی که عزیزم حیفی خیلی خوشم اومد ازت آخه عکستون هم دیدم ...راستی اهل کجایی ؟ اگه دوست داشتی ب ... تبریز هی خدا شکرت
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4855 شما شغلتون چیه عزیز ؟ مربی ایروبیک وبدنسازی.....تویه تاپیکی ازم پرسیدی،خواستم جواب بدم اما صاحب تاپیک،تاپیک روقفل کرده بود من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
aramesh_eashgham عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2319 بلاگر بله ندا جان میدونم من منظورم دختر جنگی بود میگم راستی برای اینکه اشتباه نکنی چه کسی کامنت شما رو ریپلای کرده نوتیف پیام ها اون بالا میاد میتونی بزنی روی هر کسی که به پستت پاسخ داده البته فکر کنم خودتم بدونی برای این گفتم که راحت باشی عزیزم 😍
ytyt عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1639 بله ندا جان میدونم من منظورم دختر جنگی بود میگم راستی برای اینکه اشتباه نکنی چه کسی ک ... نه زیادازاینجاسردرنمیارم عضوبودماا ولی فعالیت نداشتم مرسی گفتی عشقم هی خدا شکرت
aramesh_eashgham عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2319 مربی ایروبیک وبدنسازی.....تویه تاپیکی ازم پرسیدی،خواستم جواب بدم اما صاحب تاپیک،تاپیک روقفل کرده بود چقدر عالی ...آخه یه جایی یادمه گفته بودی مدل هستید درسته ؟
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4855 چقدر عالی ...آخه یه جایی یادمه گفته بودی مدل هستید درسته ؟ مدل مزون خواهرمه....درسته....حتمااون گفته،آخه اونم ازنی نی سایت من استفاده میکنه من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
aramesh_eashgham عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2319 مرسی قشنگم 🤍 منم میخوام قاشقشو باید بگم چه نوع قاشقی میخوام؟ عزیزم بگو قاشق اسکوپی میخام اسمش اسکوپیه