بیاین بگین چی کار باید کرد همه راه ها رو امتحان کردم دیگه آخرین بار هفته پیش سفتراکسیون زد براش دو روز یذره بهتر شد سرفه هاش موند دوباره سینه هاش خس خس دار شد پسرمم سه شبه تب میکنه آخه درد اینه که از هفته اول مهر تا حالا مریضن و دکتر فقط دارو رو عوض میکنن عطاری هم رفتم ی بارهنگ چهار تخمه داد و یه بسته دمنوش نشاسته و شلغمو لیمو دمنوش نعنا هم دارم میدم نمیدونممم چیکار کنمم خسته شدم خستهههههههه 😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر بزرگم پیش دبستانیه. از شهریور یکسره مریضه. دو روز خوبه میشه ده روز مریضه. بعد اینبار که آنفولانزا کرفت ده روزه مدرسه هم نرفتش. تازه بهتر شده ولی هنوز سرفه داره. حالا پسر کوچیکم مریض شده. تب و سرفه و بی اشتهایی و.. بخدا خسته شدم. یعنی همش دارم مریض داری میکنم. همه گفتن بچتو بنویس پیش بره اگه نره سال دیگه برای مدرسه مشکل میشه. من گذاشتم بره ولی کلن فقط مریض میشه و پسر کوچیکمم مریض میکنه
من یه تاپیک زدم همه شرکت کنن خوبه.نمیدونم داروها دارو نیستن یا ویروس خیلی مقاوم شده همه همینیم.پسر منم هفته دوم مهر مریض بود تا الان.کاش زادیتن پیدا میشد دوای این سرفه ها فقط زادیتن که پیدا نمیشه