2777
2789

بیاین بگین چی کار باید کرد همه راه ها رو امتحان کردم دیگه آخرین بار هفته پیش سفتراکسیون زد براش  دو روز یذره بهتر شد سرفه هاش موند دوباره سینه هاش خس خس دار شد پسرمم سه شبه تب میکنه آخه درد اینه که از هفته اول مهر تا حالا مریضن و دکتر فقط دارو رو عوض میکنن عطاری هم رفتم ی بارهنگ چهار تخمه داد و یه بسته دمنوش  نشاسته و شلغمو لیمو  دمنوش نعنا هم دارم میدم  نمیدونممم  چیکار کنمم خسته شدم خستهههههههه  😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فقط مشکل شما نیس عزیزم الان ۷۰ درصد مردم همینن اصلا سرفه هاش به زودی خوب نمیشه 

دکتر به بچه ی من آموکسی کلاو داد هنوز بعد از یه ماه آبریزش داره 

کوچیکه هم سرفه میکنه شب ها 

عوارضش تو بچه ها طولانی مدته

خدایا شکرت 

بچه های من از شهریور چهارمین باریه که مریض میشن نمیدونم چه مریضی مسخره ایه 

توی شلغمو خالی کن توش عسل بریز بذار شب تا صبح بمونه بعد عسل که کاملا مایع شده رو بده بخورن 

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

پسر بزرگم پیش دبستانیه. از شهریور یکسره مریضه. دو روز خوبه میشه ده روز مریضه. بعد اینبار که آنفولانزا کرفت ده روزه مدرسه هم نرفتش. تازه بهتر شده ولی هنوز سرفه داره. حالا پسر کوچیکم مریض شده. تب و سرفه و بی اشتهایی و..‌ بخدا خسته شدم. یعنی همش دارم مریض داری میکنم. همه گفتن بچتو بنویس پیش بره اگه نره سال دیگه برای مدرسه مشکل میشه. من گذاشتم بره ولی کلن فقط مریض میشه و پسر کوچیکمم مریض میکنه

وااای منم مث تو دیگه خسته شدم همه راه هارو امتحان کردم دیگه هیچ شربتی اثری نمیکنه امشب متوصل شدم به چای زنجبیل وعسل ،الان دادن بخوره ببینم فرق میکنه یانه ،

همش سرفه میکنه 

منم که باردارم بدتراز اون دارم سرفه میکنم 

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️

من یه تاپیک زدم همه شرکت کنن خوبه.نمیدونم داروها دارو نیستن یا ویروس خیلی مقاوم شده همه همینیم.پسر منم هفته دوم مهر مریض بود تا الان.کاش زادیتن پیدا میشد دوای این سرفه ها فقط زادیتن که پیدا نمیشه 

پسر بزرگم پیش دبستانیه. از شهریور یکسره مریضه. دو روز خوبه میشه ده روز مریضه. بعد اینبار که آنفولانز ...

منم همینم شرایطم مثه شماست نمیزارم بره پیش

فقط کوچیکه دختره و 

خودمو باباشم گرفتیم دیگه جونی نمونده میگم خدایا کمک کن بچها چقد اذیت میشن زود خوب شن