2777
2789

سلام دوستان در مورد یه موضوعی میخوام راهنماییم کنید،یه نفر هست ناخواسته معتاد شده اینطور که چون نمیخواسته مهریه زنش یک جا بده و می‌خواسته قسط بندی بشه اموالش زده به اسم خواهرش و حالا شوهر خواهر و خواهرش تو غذاش مخدر به خوردش دادن،مشکل معده و کبد پیدا کرده،چند وقت اخیر در حدی حالش بد شده که مستقیما براش مخدر آوردن کشیده،تمام پول هاش هم به اسم خواهرشه

شوهرم میشناسدش اما میگه اگه کمکش کنم شوهر خواهره دشمنم میشه و نمیخواد کاری کنه 

اما گناه داره خیلی نگرانم دلم میخواد یه طور کمکش کنم اما نمیدونم چکار کنم 

دیروز عصر زنگ زد شوهرم گفت حالم خیلی بده و دارم میمیرم می‌خوام برم بیمارستان خواهرم نمیذاره گفته دوای تو دست فلانیه (شوهرش)و حالا میاد و نذاشته برم،اینم هیچ پولی از خودش نداره و همه پولاش دست خواهره ست(وضع مالیش خوبه اما خونه و پولش به اسم خواهره ست)

مهر ماه با شوهر من رفتن دکتر،دکتر گفته بود احتمالا مواد میخوره اما پسره گفته نه من چیزی نمیخورم

الآنم امشب زنگ زد التماس کرد به شوهرم که کمکش کنه و ببردش دکتر اما شوهرم نمیخواد کاری کنه...

به نظرتون چکار کنم...خیلی فکرم درگیره

حق شه

اگه مهریه ( حق قانونی ) زنش رو میداد ، فقط کمی از پولاشو از دست میداد

این جوری هم دارایی شو از دست داد

هم سلامتی شو

هم اعتبارشو

هم جون شو ( ۱۰۰٪ اون خواهر و دوماد بدجنس کارش رو به مرگ میرسونن )

بازم میگم حق شه

وقتی سر یه نفرو کلاه بذاری ، خدا اینجوری میذاره تو کاسه ش

تین دفعه دیدیش ، این حرف های منو حتما بهش بگو

بگو اینا تاوان کلاه گذاشتن سر خانوم ته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا اموال شو پس نمیگیره ؟

اصلا حالش خوب نیست حالا،و حتی در این حد بهش پول نداده دیشب بره دکتر،کلا اینو معتاد کردن که شاید بعد هم بکشن و اموالش بالا بکشن..کارت بانکی که سود حسابش میاد به اسم خواهرشه و خواهره برای این کارت به کارت میکرده به یه کارت دیگه که حالا خیلی وقته واسش کارت به کارت نکرده به گفته خودش..

حق شه اگه حق قانونی زنش رو میداد ، فقط کمی از پولاشو از دست میداد این جوری هم دارایی شو از دست داد ...

ببین خودمم یه زنم نمیخوام بی رحمانه نظر بدم،اما مهریه زنش خیلی زیاد بود تا جایی که میدونم همون اول زنه یه خونه که یه جای خوب شهر بود و یه ماشین و نمی‌دونم چند مثقال طلا و نمیدونم چند تا سکه یک جا گرفت،بعدشم زنه رفت با دوست پسرش ازدواج سفید کرد الان دارن با هم زندگی میکنن:))

ببین خودمم یه زنم نمیخوام بی رحمانه نظر بدم،اما مهریه زنش خیلی زیاد بود تا جایی که میدونم همون اول ز ...

خب اگه حق با مرده ست ، من معذرت می خوام

ولی اگه نامردی کرده ، خودش می دونه و تاوان کارش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
حق شه اگه مهریه ( حق قانونی ) زنش رو میداد ، فقط کمی از پولاشو از دست میداد این جوری هم دارایی شو ...

راستی اینم بگم این چیزایی رو هم که الان به اسم خواهره ست اگه میداد به زنش فکر نمیکنم باز مهریه تسویه میشد..