2777
2789

بعد از اینکه آب ابگوشتو خوردیم داشتم استخون و گوشتشو از هم جدا میکردم که متوجه شدم یه غده وسط گوشت بود . تقریبا شبیه به لوبیا بود ولی بزرگتر و رنگش سفید و سفت هم بود.

گوشت ران گوسفند بوده. نمیدونم چرا موقع تیکه کردن متوجهش نشده بودم😭.

الان نگرانم بچه هام هم ازین ابگوشت خوردن . 

خدایا شکرت

گوشت ها زیر نظر دامپزشکی ذبح میشن فکرت بیخوده

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی ندارم عزیزم مشکلی نیست 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه ها

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

اگه برا این انقد نگرانی پس سوسیس کالباسو چی میگی؟ 😂😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اشکال نداره همه گوسفندها قسمت بالای ران اون غده چربی رو دارن که موقع خرد کردن گوشت در میارن اگه خورده بشه باعث استفراغ میشه ولی اشکالی نداره داخل غذا پخته شده نگران نباش .

ترک قشقایی