2777
2789

نامزدم(دوس پسرم‌که همه میدونن وقراره به زودی ازدواج‌کنیم) با یکی از رفیقاش که وضعش خیلی افتضاحه و اوایل رابطمون کلا باعث دعوا بینمون میشد اشتی کرده اون رفیقش اصلا و ابدا ادم سالمی نیس و من حس‌میکنم شبا که من میخوابم ممکنه اون بکشوندش بیرون یا...

نکید مقصر نامزدته این خیلی سادست و اصلا کینه به دل نمیگیره و به همه چی خوش بینه میگه نهههه این نمیذارم جدامون کنه مگه من بچم ولی من اصلا حسم خوب نیس همش میره پسره سر کارش با این میشیبنه چیکار کنم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم با این نامزدت بهم بزن چون به قول خودت سادست وکینه ای نیست 

ولی بعدازدواج وزندگی دیگه به این نمیگی سادگی میگی ساده لوحی، دهن بینی 

این جور آدما هیچوقت درست نمیشن 

بر لاف نظر شما به نظر من نامزدتون مشکل داره که باعث نگرانیه شماست وگرنه که خودش میسنجید این دوست مناسبش نیست وحتی اگه باهاش قهر نمیکرد روابطش رو باهاش کنترل میکر

امیدوارم از حرف هام ناراحت نشین این نظر من بود با احترام فراوان🌹🌹🌹

حسبی الله لااله الاهو علیه توکلت