2777
2789
الان 16 روزه زایمان کردم ولی شیرم خیلی خیلی کمه دخترم سیر نمیشه هر دفه حدود نیم ساعت سینمو میمکه ولی مشخصه اگه سیر میشد ول میکرد تو رو خدا بگین چکار کنم کارم شده گریه اصلا متوجه نبودم شبرم کمه که شیرخشک بدم
اگه بخوای دهن مردم رو بدوزی نخ کم میاری عزیزم  
نمیشه گفت چون شیرت کمه سینه رو ول نمیکنه شاید خوابش میگیره یا فکش خسته میشه.اگه گرسنه باشه گریه یا بیقراری میکنه
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل خیلی زیاد میخورن من یادمه تو ده روز اول یه بار یک ساعت و نیم شیر خورد...یعنی خشک شده بود کمرم! چون فکشون ضعیفه...طول میکشه تا سیر بشن
حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
من شیرم خوب بود ولی دخترم تا 45دقیقه زیر سینم بود ،چون یکی وطنش زیاد بود ،یکی اینکه غم بچه شاید اون طور که ما فکر میکنیم قوی نباشه ،میمکه ولی در کل قوی نیست که بخواد زیاد شیر بخوره
خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
گریه میکرده یااروم میخوابیده؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.