2777
2789
عنوان

بیایید یگم چجوری حاجت گرفتم

301 بازدید | 20 پست

بچه ها من یه حاجتی داشتم که واقعا اصلا بعید میدونستم بشه هم شوهرم راضی نمیشد به هییییچ عنوان هم هزینه ش زیاد بود و بعید میدونستم بشه 

بعد اینجا یکی تاپیک زده بود که حاجت هاتون رو بنویسید منم گفتم واسم دعا کنید بعد همه ی پست هایی که تو تاپیک نوشته بودن رو لایک کردم و موقع لایک برای همه شون از ته دلم دعا کردم و صلوات فرستادم و انرژی مثبت فرستادم و به خدا میگفتم خدایا حاجتشو بده 

بعد همون شب شوهرم اومد گفت اگه دوست داری این کارو انجام بدی اشکال نداره پولشم برات جور میکنم و بعدش هم پولش خیلی راحت جور شد 

اگه دوست داشتید این جا بنویسید و بعد برای بقیه که حاجت هاشونو مینویسن هم دعا کنید صلوات بفرستید 

واسه منم دعا کنید لطفا 🙏🏻♥️

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا حاجت منم دعا کنین♥️

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

برام دعا کنید چالشی ک دارم ب سلامتی و خیر حل بشه

و برا عاقبت بخیرشدنم و ازدواج موفقم و ارامش روحیم دعا کنید

ان شاءالله خودتم هر حاجت خیری ک دارید حاجت روا و عاقبت بخیر باشید

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

بچه ها یه چیز دیگه هم اینکه من همیشه از خدا در خواست میکنم یه جوری با ا میدواری و اطمینان که انگار مطمئنم خدا حاجتمو میده و با حال خوب انگار واقعا به اون حاجت رسیدم بعدم رهاش میکنم و میسپرم به خدا دیگه با فکر کردن بهش استرس نمیگیرم اینم خیلی خوبه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
من واسه همتون امن یحیب میخونم انشالله حاجتتون مستجاب بشه ♥️

الهی آمین

ان شاءالله اسی خودتم حاجت روا شی

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم