2777
2789
عنوان

تا ی ربع دیگه برام خواستگار میاد...

839 بازدید | 76 پست

واقعا ناراحتم

از این مدل سنتی حالم بهم میخوره

چرا باید ی ادمی بیاد خواستگاریم ک تا حالا ندیدمش

الانم تحت فشار خونوادمم چون نمیخوام بعدا بگن خودت موقعیتاتو پروندی

نمیخوام بهونه دستشون بدم

هیچکس منو درک نمیکنه هیچکس

یک ساعت پیش کلی گریه کردم

حالم بهم میخوره از هر چی ازدواجو خواستگاریه

از زخم زبونای ادما حتی خونوادم

لطفا برام دعا کنین خواهرا

چیز خاصیم نپوشیدم شومیز شلوار با چادر رنگی

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

شاید گل پسری بود صبر کن حالا شاید دیدیش نظرت عوض شد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت ردش میکنی دوس نداشتی

حالا بیخیال بیا وسط شله شله شله شله عروس چقد قشنگه 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

چرا گریه

شاید اونی باشه که میخوای خوشت بیاد

اگرم نخواستی محترمانه ردش میکنی 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

خواهرم من ۲۷سالگی سنتی ازدواج کردم.  ادم سنتی هم نبودم شاغل و  اهل دوستی.    الان کاملا راضیم عاشق هم هستیم.  

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

خب باید یه مقدار محکم باشی و بگی قبل اینکه بیان خونه میخوام باهاش برم بیرون ببینمش اصن خوشم میاد یا نه

الان دیگه دوران این چیزا که ندیده نشناخته فرتی بیان خونه خواستگاری تموم شده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊