2777
2789

من تو کلینیک دندون کاخ انجام دادم 

نه ضرری نداره خیلیم راضیم

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
من تو کلینیک دندون کاخ انجام دادم نه ضرری نداره خیلیم راضیم

بعدش مراقبت خاصی میخواد ؟رنگ برنمیگرده؟ 

کجاس کلینیک کاخ؟

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضرر نداره ولی اگ میخوای نتیجه ی خوب بگیری هم افیس بلیچینگ کن هم هوم بلیچینگ

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
بعدش مراقبت خاصی میخواد ؟رنگ برنمیگرده؟  چقدر شد هزینش

دوماهی هس انجام دادم  قهوه چایی نباید بخوری من ماه اول رعایت کردم  ولی دیگ الانا میخورم

روبروی پارک ملت , امامت ۲۲ , پلاک ۸ , طبقه ۲   تلفن :   ۴_۰۵۱۳۶۰۲۸۸۰۰

این پیج اینستاشون و سایتشون

https://www.kakhclinic.com/fa

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@

سلام عزیزم، تا اونجا که من میدونم بلیچینگ دندان ضرری به دندان نمیزنه. برای اینکار ی دندانپزشک خوب میشناسم. دکتر ندا هادی، دکتر خودمه و به خیلیا معرفیش کردم. دسترسی به مطب اش هم خیلی راحته. آدرس سایتشو برات میزارم

https://www.drnedahadi.com/

من پیش دکتر صدقی .. لیلا .. بلیچینگ کردم واقعا راضیم اصلا تغییر رنگ نداده تو این چند سال از همین نی نی سایت پیداشون کردم فقط یه بدی که داره باید خیلی جلوتر نوبت بگیری مطب بلوار فرحزادیش خیلی شلوغه

دوماهی هس انجام دادم  قهوه چایی نباید بخوری من ماه اول رعایت کردم  ولی دیگ الانا میخورم ...

سلام عزیزم من میخوام فک پایین رو انجام بدم بنظرت چقد میشه؟

و اینکه ی سوال من فک بالامو کامپوزیت کردم پایین رو فعلا هزینشو ندارم پایین رو بلیچ کنم خوب میشه؟

✨🤍love me like you do
سلام عزیزم من میخوام فک پایین رو انجام بدم بنظرت چقد میشه؟ و اینکه ی سوال من فک بالامو کامپوزیت کرد ...

ببین من بلچینگ کردم شاید ی ماه تمیز و روشن بود 

بعد مث قبل شد 

پشیمونم ک چرا کامپوزیت نکردم

تو مطب انجام دادی؟ یا هوم بود؟ چای قهوه اینا خوردی؟ کدوم فک بود؟

توی مطب 

اره دیگه نتونستم دووم بیارم

سلام.ببین بلیچینگ بی ضرر ترین روش سفید کردن دندونه چون دندون بر خلاف کامپوزیت و لمینیت تراش نمی خوره.دو نوع هم داره.بلیچینگ مطب و بلیچینگ خونگی.هر دوشو تو لینک زیر با قیمتاش برات توضیح دادم:

https://drmahsahaidari.com/price-of-teeth-bleaching/