من تو کلینیک دندون کاخ انجام دادم نه ضرری نداره خیلیم راضیم
بعدش مراقبت خاصی میخواد ؟رنگ برنمیگرده؟
کجاس کلینیک کاخ؟
خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ، میشه دختر باشه؟
ضرر نداره ولی اگ میخوای نتیجه ی خوب بگیری هم افیس بلیچینگ کن هم هوم بلیچینگ
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
سلام عزیزم، تا اونجا که من میدونم بلیچینگ دندان ضرری به دندان نمیزنه. برای اینکار ی دندانپزشک خوب میشناسم. دکتر ندا هادی، دکتر خودمه و به خیلیا معرفیش کردم. دسترسی به مطب اش هم خیلی راحته. آدرس سایتشو برات میزارم
من پیش دکتر صدقی .. لیلا .. بلیچینگ کردم واقعا راضیم اصلا تغییر رنگ نداده تو این چند سال از همین نی نی سایت پیداشون کردم فقط یه بدی که داره باید خیلی جلوتر نوبت بگیری مطب بلوار فرحزادیش خیلی شلوغه
سلام.ببین بلیچینگ بی ضرر ترین روش سفید کردن دندونه چون دندون بر خلاف کامپوزیت و لمینیت تراش نمی خوره.دو نوع هم داره.بلیچینگ مطب و بلیچینگ خونگی.هر دوشو تو لینک زیر با قیمتاش برات توضیح دادم: