2777
2789

شما هم بچهاتون زود ب زود سرما میخورند؟یا بچه من فقط اینطوره؟ نگرانم

من پسرم از اول مهر تا حالا که نیمه ابانه سه بار مریض شده.

با اینکه شربت تقویتی میخوره و ماسک هم میزنه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچه هام خودم شوهرم از اول مهر سه بار مریض شدیم پسرم دخترم من شوهرم الان باز برمیگرده پسرم دخترم من شوهرم تا کی ادامه داره خدا میدونه 😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان خوب هر دو ماه یدونه ویتامین دی به پسرت بده قرص جوشان حاوی ویتامین سی یا مولتی ویتامین بهش بده هر روز میوه بده پسته تهیه کن. سیستم ایمنیش و ببر بالا. نه فقط با گوشت و مرغ با مغزیجات و میوه جات .

روانشناسی کودک
با مربی در میون بزار بچه های مریضو راه نده تا خوب بشن .برا تغذیه ماسکو در میارن با ی عطسه مریض میشن ...

گفتم بهش.نه یک بار ک صدبار.

با مادرها هم صبحت کردم.بعضی ها بچه مریض میارند .

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بله متاسفانه پسر من دوبار سرما خورده یکبارم آبله مرغون گرفته

وای ابله مرغون  

منم بچه هام خودم شوهرم از اول مهر سه بار مریض شدیم پسرم دخترم من شوهرم الان باز برمیگرده پسرم دخترم ...

دقیقن ما هم همینطور‌دخترم یسالشه همش مریضه  

با مربی در میون بزار بچه های مریضو راه نده تا خوب بشن .برا تغذیه ماسکو در میارن با ی عطسه مریض میشن ...

بنظرم بچه ها یک روز یا ۲روز ناقلند بعد نشون میده، میادکلاس بچه بغلیش رامریض میکنه بعد مثلا عصر حالش بدمیشه فردا نمیاد فردا برادانش آموزان دیگه واین روندادامه داره

مامان خوب هر دو ماه یدونه ویتامین دی به پسرت بده قرص جوشان حاوی ویتامین سی یا مولتی ویتامین بهش بده ...

من ی بچه ی بدغذا و بی اشتها دارم پیرم کرده باورت میشه هیچی نمیخوره همشم مریضه 

مامان خوب هر دو ماه یدونه ویتامین دی به پسرت بده قرص جوشان حاوی ویتامین سی یا مولتی ویتامین بهش بده ...

میدم عزیزم.

شربت ویتامین دی و آ و زینک میدم.

هر روز ی لیوان اب میوه طبیعی.ب خورد و خوراکش میرسم ولی همش مریضه