2777
2789

من هشت هفتم. هماتوم دارم. دکترم شیاف داده ولی نمیزنم عوارض داره من حالت تهوع و بالا اوردن میاره برام.کسی بوده هماتوم داشته و شیاف نزده چی شده بچه سالم بوده یا نه؟لک بینی و خونریزی فعلا ندارم خداروشکر. ولی شنیدم هفتهای بالاتر احتمالش هست .

من۳۵هفته ام و هماتوم دارم شیاف هم استفاده نکردم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

هماتوم یا جذب میشه یا دفع بهتر به دکترت گوش کنی و شیاف رو مصرف کنی این همه ادم مصرف میکنن اگر ضررداشت نمی گفتن ..من حتی سرما خوردم دکتر دارو داد مصرف کردم..سودش بیشتر از ضررشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هماتوم یعنی خونریزی زیاد؟

یا به لکه بینی هم میگن هماتوم؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
هماتوم یا جذب میشه یا دفع بهتر به دکترت گوش کنی و شیاف رو مصرف کنی این همه ادم مصرف میکنن اگر ضررداش ...

اخه خیلی روم تاثیر بد میزاره.‌ ببین من همینجوریش بدویارم الان با دارو خوبم. شیاف پروژسترون هم که هورمون خالیییی. 

شیاف استفاده کردی عزیزم؟

نه گلم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
من داشتم ن خونریزی داشتم ن لکه بینی به خون پشت جفت میگن هماتوم

آها ممنون

تو سونو معلوم میشه؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
هماتوم یا جذب میشه یا دفع بهتر به دکترت گوش کنی و شیاف رو مصرف کنی این همه ادم مصرف میکنن اگر ضررداش ...

اخه رو من تاثیر بد میزاره حالتهای بدو گلاب بروت استفراغ و اینا.