2777
2789

چه کاری برای شخص خودتون انجام دادین؟

من خودم کلاس ورزشی که میرم فکر میکنم بهترین کار در حق خودم بوده که انجام دادم😁 بعدش هم لیزر😆

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کارها 

همین که کارم رو راه انداختم همین که براش تلاش می‌کنم همین که دوره میگذرونم که پیشرفت کنم همین که نظر بقیه کلا برام مهم نیست 

همین که ازدواج عجله ای نکردم و حرف بقیه برام مهم نیست مهم آینده خودمه

من کلاس خصوص زبان رفتم.

قبل از شکستن پام هر روز پیاده روی و ورزش سبک کردم.

درسمو تموم کردم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

ر…دن تو زندگیم بصورت کاملن تخصصی

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
برای ترک پوستی اگه دارین کاری کردین؟؟

عزیزم اگه ترک پوستی سفید شده راهکاری نداره ولی اگه قرمزه پماد ترمیم کننده بگیرید هیدرودرم و لافارر و موستلا خیلی خوبن

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡