2777
2789

ماه گذشته رفتم iui بازپریودشدمو فقط دارم اشک میریزم اخه مگه من چیکارکردم که خدا اینجورمیکنه باهام دوساله تواقدامم دیگه خسته شدم😣😓شمابگین من چیکارکنم نتیجه بگیرم جفتمون سالمیم ولی...😔

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلاح سبک زندگی هر دوتون انجام بدین اینستا اگر دسترسی داری فلورا تاجیکی رو سرچ کن تمام مطالب پیجش رو مو به مو انجام بده 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

عزیزم استرس مثل سم میمونه حتی اگه لانه گزینی هم اتفاق بیفته با ایترس باعث از بین رفتنش میشی لطفا استرس رواز خودت دور کن رحمت روگرم نگه دار و ورزش منظم داشته باش و توکات فقط و فقط به خدا باشه دعای چله زیارت عاشوراو ایه 1تا شش سوره مریم هم خیلی خوبه

وزنت بالا نیس؟آخه من دونفرو دیدم که چندسال بچه دار نمیشدن بعد که وزنشونو کم کردن و تقریبا دیگه زیاد ...

نه وزنم نرماله شوهرم یکم چاقه که اونم میگن مهم نیست وزن زن باید خوب باشه که ازمن خوبه

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
عزیزم استرس مثل سم میمونه حتی اگه لانه گزینی هم اتفاق بیفته با ایترس باعث از بین رفتنش میشی لطفا است ...

میددنم ولی من کلا ادم استرسی هستم مثلا همینجور نشستم رومبل یهو استرس میگیرم ودلشوره بیخودوبی جهت

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️

گلم میشی انشالله منم بعد دوسال ذددوماه شدم هیچ مشکلی هم نداشتیم هردکتری هم رفتم اخر رفتم بیش دکتر فروغی یعنی خدا خیرش بده سه جلسه رفتنم قرص و امبول نوشته بود بعد سه ماه ک رفتیم بیشش بالاخره نتیجه داد خدا ی دخمل خوشگل بهمون دادا انشالله نصیب شما و همه کسایی ک منتظرن بشه