2777
2789

خیلی دستمون خالی شده ،حال وهوای سنگینی وحودم گرفته ،من عاشققققققق پول و گردش ومهمونی ماشین سواری ومسافرتم عاشق واقعی در حدی که نباشن میمیرم ،چندساله زندگیمون افتاد تو سرازیری و از عرش به فرش افتادیم حالم خرابه 

اره حتما کار کن. چ اشکالی داره

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من یکم خیلطی هم بلدم وجلو درب حیاطمون بنر زدم که خیاطی میکنم مشتری کم میاد مثلا برا پاچه شلوار بلندی لباس کوتاه کردن کم وبیش یه تولیدی پیش خونمون هست میگه یه پالتو پارچه ای بدوز دونه ای ۱۶ هزارتومن به نظرتون برم داخل تولیدی سرکار

بعد من یکم خیلطی هم بلدم وجلو درب حیاطمون بنر زدم که خیاطی میکنم مشتری کم میاد مثلا برا پاچه شلوار ب ...

واقعا نا انصافه نه ۱۶تومان خیلی کمه مگه روزی چندتا میتونی بدوزی؟؟خودتم از زندگی میوفتی

برو فروشنده وایسا یا ویزتور شو یه خیلی کارای محتلف هست برای خانم

هرکس سنه اولدوز دیه اوزیم سنه آی دمیشم