2777
2789

جاریم ماه هشتم بارداریشه با هم رفتیم نوار قلب جنین بگیریم ک گفتن قلب بچه نامنظم میزنه و دستگاه درد نشون میده

با امپول و سرم هم نرمال نشد برا همین هم فوری فرستادن سزارین

موقع زایمان خودم قلب بچه نامنظم میزد برا همین فوری فرستادنم برا سز ولی خداروشکر طبیعی دنیا اومد

من ماه هشتتم پشت گوش انداختم نوار قلب جنین نگرفتم 

حالا همش فکر میکنم شاید منم اگه ماه هشتم نوارمیگرفتم قلب بچه نامنظم کار میکرد

چرا اینجوری میشه اصلا؟

لایک نکنید❤

من لحظه آخر زایمان ک دیگه بچه داره دنیا میاد اینجور شد ولی تا قبلش منظم بود ضربانش

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۳۶ هفته ام ولی اصلا دکترم نگفته برو نوار بگیر

منم 39هفته و2روزم نگفته

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اگه تکونای نی نی خوب باشه فکر کنم نیازی نیست‌‌...طبیعی هستی؟

اره عزیزم طبیعی هستش، خداروشکر تکوناش خوبه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

من موقع زایمان همش چشمم ب دستگاه بود ضربانشو میدیدم هی کمو زیاد میشد  منم خدا خدا میکردم ببرنم سزارین 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞