2777
2789
ودلالیلی که حس میکنم مفید و خوب بودم ایناست 1-رئیسمون به خاطر اینکه پیگیر کار بودم و میتونست تو دهه فجر کارو افتتاح کنه خیلی راضی و خوشحال بود 2-اصلا در طول روز به جون شوهرم غر غر نکردم . عجیبه واقعا 3-وقتی بعد ازظهر شوهرم میخواست بره سرکار باهاش خداحافظی گرمی کردم. تعجب کرد. 4-برا دخترم جایزه ای رو که خیلی وقت میخواست بدون اطلاعش خریدم و خیلی خوشحال شد. 5-وقتی پسرم تو ماشین گفت خوابش میاد و دوست داره تو بغل من بخوابه دعواش نکردم و بغلش کردم. 6-خونه خواهرم رفتم و آشپزخونشو که به خاطر بارداری نمیتونه بشوره رو شستم 7-به مامانم زنگ زدم و خیلی خوشحال شد 8-با خواهرم نشستم و کلی از زنداداشهام تعریف کردم و تاکید کردم هیچوقت نباید کارهای خوبشونو یادمون بره. متعجبم 9-کاری که خواهرزاده بزرگم ازم خواسته بود براش انجام بدمو انجام دادم. از این کارها هر از گاهی انجام میدم و همشون هم کارهای کوچیکیه . ولی دیروز خیلی حس خوبی بهم دست داده بود.
دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین به شما
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
عاااااااااااااااااااااالی بود عاااااااالی چه حس مثبتی داشت فقط من یه جا تعجب کردم یعنی روزهای دیگه پسر شما بخواد بغلت بخوابه دعواش می کنی ؟؟ و اجازه نمی دی ؟/ یا من خیلی عاطفی هستم
لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
پونه جون پسرم تو ماشین میخواست بیاد جلو و بغل من بخوابه. من با اشتیاق بغلش کردم. شاید قبلنا میگفتم پسرم منو خاکی مکنی و یا یه چیز دیگه . ولی دیشب خیلی مشتاقانه گفتم بیاد جلو و بغلش کردم.
دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
سوگل جون من روزهایی که نیتم خالص برای رضای خداست در هرکاری حتی غذا پختن حتی محبت کردن حتی پیامک دادن به یک دوست برای حال و احوالپرسی اون روز حس شادی و سبکی دارم. ماشاالله عزیزم بهت چه روز پر باری داشتی دوستم. ان شاالله همه روزهای زندگیت پربار و شاد و سبک باشه عزیزدلم. منم انرژی مثبت گرفتم از اینهمه خیر و برکتی که در روز تو جاری بوده...هزارتا بوس.
ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.