2777
2789
عنوان

جاریم عید عروسی کرده من هنوز پاگشاش نکردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 60 پست
همون چندتا مهمونی ک داشتی باید کادوشو میدادی مثل جاریت ک تو تولد آورده کادوی پاگشا داده

من واقعا دلم بود مهمونی مفصل بگیرم ولی دیدم ما رو خونه جاریم میبینه حتی یه تعارف کوچیک نمیزنه...پسر من دو سالشه دستشو میگیره میگه بریم خونه تون به بچم میگه کلید ندارم بریم... منم این رفتاراشو چند بار دیدم انگار خوشم نیومد...

من واقعا دلم بود مهمونی مفصل بگیرم ولی دیدم ما رو خونه جاریم میبینه حتی یه تعارف کوچیک نمیزنه...پسر ...

خب شما بزرگترید باید اول دعوت میکردید دیگه

حالا اون ادبش اینجور شما که نباید مثل خودش باشید

بعدم تازه عروس نگران وسایلشه حتما چمیدونم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما کادو نمیدیم از تو نی نی سایت شنیدم کادو میدن تو پاگشا. کلی خرج کنی دعوتشون کنی باز کادو هم بدی&nb ...

میگم یه تعارف نمیکنه آخر شب که داره میره طبقه بالا خونش...فک میکنه اگه بگه بفرمایید ما پا میشیم میریم دنبالش. پسرم دستشو میکشه میگه بریم خونتون میگه کلید ندارم   

منم نزدیک ۱۰ ساله ازدواج کردم جاریم همه نوعروسا رو پاگشا میکنه.فقط برا من نکرد. الان تو این ۱۰ سال یادم نمیره مگه ی مهمونی کوچیک چقد سخته.دقیقا امسال دخترش دانشگاه قبول شد جشن گرفت نرفتم عروسی بچه هاشم فک نکنم برم پاگشام ک هیچچچچچ. البته اون خیلی بیشعور بازیا داشته بامن. فقط سر پاگشا نیس ولی پاگشام نکرد فراموشم نمیشه هرگززززز

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
باید همون بار اولی که می اومد خونتون کادو رو میدادی بهش دیگه عین جاریت که توی تولد کادو رو داد الان ...

خوب بعد عقد پاگشاش کردیم هممون... بعد عروسی هم بسکه عنتر بازی درآورد انگار همه لج کردن.اصلا هیچکی دیگه دعوتشون نکرد

منم نزدیک ۱۰ ساله ازدواج کردم جاریم همه نوعروسا رو پاگشا میکنه.فقط برا من نکرد. الان تو این ۱۰ سال ی ...

خوب منم دلیل دارم واسه پاگشا نکردنم...البته بعد عقد پاگشاش کردم ها ولی بعد عروسی هر کاری کردم دلم نیومد

خوب منم دلیل دارم واسه پاگشا نکردنم...البته بعد عقد پاگشاش کردم ها ولی بعد عروسی هر کاری کردم دلم نی ...

دیگه حالا نکردی ولش کن.ولی فردا روزی مطمین باش اونم جبران میکنه پس انتظاری نداشته باش و ناراحت نشو. مث تولدی جشنی چیزی

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
من عروس آخریم تو محضر واسه عقدم همه اومدن ولی هیچکس بهم کادو نداد.. مادرشوهرم پیره به بهونه مریض ...

نه بابا من روز عقد این خانم زایمان کردم تو هفت ماهگی به صورت کاملا ناگهانی...با اینکه حالم بد بود تو همون حال بدم شوهرمو فرستادم بره محضر...سکه ی خودمو که کادو عقدم بود دادم ببره سر عقد بده بهش. بعد عقدم  باز اومد خونمون کادو دادم بهش...دو سال عقد کرده بود هر دو سال عیدا بهش عیدی دادم. دیگه بعد عروسیش بسکه از زرنگی و بیشعوری ش ناراحت بودم دعوتش نکردم

بعد عقد هممون پاگشاش کردیم. 

خیلی خوب بابا

اسی چرا از اول درست نمیگی ؟! 

پاگشا کردین دیگه... فقط خودت خبر نداری 😉😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

همون موقع ک مهمونی میومد خونت یه کادوام میدادی تموم میکرد قضیه رو.حالا سری بعد دعوتش کرد کادوشو بده ...

نه والا...بعد عقد کادو دادم بهش...حتی روز عقدش من زایمان کردم تو هفت ماهگی...با اون حال بدم شوهرمو فرستادم سکه ای هم که کادو عقدم بود دادم بهش تو محضر بده بهشون. دو سال عقد کرده بود هر دو سال عیدا بهش عیدی دادم... قد یه خر هم حالیش نیست. 

ینی نکنم دیگه؟

نه بابا ولش کن

طرف همینجوریشم خودشو چ س میکنه🙄

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خیلی خوب بابا اسی چرا از اول درست نمیگی ؟!  پاگشا کردین دیگه... فقط خودت خبر نداری 😉😂

نه منظورم بعد عروسی بود...آخه ما دو بار دعوت می‌کنیم واسه پاگشا .... البته تا الان چندین بار اومده خونمون ها ولی کادو بهش ندادم. روز تولد پسرم هم گفتم اگه اومد بهش کادو میدم خو گفته بود ختنه سورون پسر داییم من نمیتونم بیام.