من عروس سومی هستم و چهارمی و آخری. خودم چهار ساله ازدواج کردم و یه بچه دو ساله دارم . اونم دو سال عقد بود و عید عروسی کرد. ینی خیلی فاصله نداریم با هم...اما اون دو تا جاری بزرگام هر کدوم پونزده شونزده ساله ازدواج کردن . تو عروسی جاریم یه سری رفتارای نامعقول داشت مثلا اصلاااااا با ما سلام تعارف نکرد و کلا عین ملکه ها برخورد میکرد و با فامیلا خودش عشق و حال میکرد...ما هم البته کاری نداشتیم و آخر شب برگشتیم خونمون. منتها جاری دومی و این جاری کوچیکه تو یه ساختمون زندگی میکنن...دیگه سر رفتاراش و کم محلی کردنش ما قرار شد زود دعوتش نکنیم ... خلاصه جاری دومیم تولد پسرش تیرماه بود و تولد گرفت آخرش هم یه کادو داد به جاریم. منم با خودم قرار کردم که اول این دو تا که بزرگترن پاگشا کنن بعد من میکنم. که دیگه جاری بزرگم هم گفت من تصمیم ندارم پاگشاش کنم ....اصن از جاری هام به رد کلا هیچ کی دعوتشون نکرد دیگه ...نه عمه و خاله ها نه هیچ کس دیگه ...البته از طرف خانواده داماد. شوهر منم همون اول گفت نمیخواد دعوت کنی . البته این چیزا زنونه س ولی خوب هر چیم منتظر موندم دیگه کسی دعوت نکرد... منم از طرفی دلم بود پاگشا کنم از طرفی اینقدر خودش رو از آدم به دور میگیره که دلم نمیاد . البته بعد عروسیش چند بار مهمونی گرفتم اومدن خونمون منتها مهمونی مخصوص پاگشا که کادو بخوام بدم نگرفتم هنوز... حالا نمیدونم بی خیال بشم یا بگیرم. من که دلی از سه تاشون هم بدم میاد ولی خوب این واقعا یه جوری رفتار میکنه که انگار خیلی زرنگه...مثلا هممون مهمونی خونه جاریم که با این تو یه خونه هستن...بعد آخر شب یه جوری موذیانه پا میشه میره خونش که ما اصلاااا متوجه نمیشیم کی رفت...فقط واسه اینکه یه موقع تعارف نزنه به ما یا یه موقه بچه هامون نرن خونش.اینی که گفتم فقط یکی از هزار تا زرنگیشه. حالا نمیدونم مهمونی بگیرم مخصوص یا بشینم سر جام سنگین