من عروس سومی هستم و چهارمی و آخری. خودم چهار ساله ازدواج کردم و یه بچه دو ساله دارم . اونم دو سال عقد بود و عید عروسی کرد. ینی خیلی فاصله نداریم با هم...اما اون دو تا جاری بزرگام هر کدوم پونزده شونزده ساله ازدواج کردن . تو عروسی جاریم یه سری رفتارای نامعقول داشت مثلا اصلاااااا با ما سلام تعارف نکرد و کلا عین ملکه ها برخورد میکرد و با فامیلا خودش عشق و حال میکرد...ما هم البته کاری نداشتیم و آخر شب برگشتیم خونمون. منتها جاری دومی و این جاری کوچیکه تو یه ساختمون زندگی میکنن...دیگه سر رفتاراش و کم محلی کردنش ما قرار شد زود دعوتش نکنیم ... خلاصه جاری دومیم تولد پسرش تیرماه بود و تولد گرفت آخرش هم یه کادو داد به جاریم. منم با خودم قرار کردم که اول این دو تا که بزرگترن پاگشا کنن بعد من میکنم. که دیگه جاری بزرگم هم گفت من تصمیم ندارم پاگشاش کنم ....اصن از جاری هام به رد کلا هیچ کی دعوتشون نکرد دیگه ...نه عمه و خاله ها نه هیچ کس دیگه ...البته از طرف خانواده داماد. شوهر منم همون اول گفت نمیخواد دعوت کنی . البته این چیزا زنونه س ولی خوب هر چیم منتظر موندم دیگه کسی دعوت نکرد... منم از طرفی دلم بود پاگشا کنم از طرفی اینقدر خودش رو از آدم به دور میگیره که دلم نمیاد . البته بعد عروسیش چند بار مهمونی گرفتم اومدن خونمون منتها مهمونی مخصوص پاگشا که کادو بخوام بدم نگرفتم هنوز... حالا نمیدونم بی خیال بشم یا بگیرم. من که دلی از سه تاشون هم بدم میاد ولی خوب این واقعا یه جوری رفتار میکنه که انگار خیلی زرنگه...مثلا هممون مهمونی خونه جاریم که با این تو یه خونه هستن...بعد آخر شب یه جوری موذیانه پا میشه میره خونش که ما اصلاااا متوجه نمیشیم کی رفت...فقط واسه اینکه یه موقع تعارف نزنه به ما یا یه موقه بچه هامون نرن خونش.اینی که گفتم فقط یکی از هزار تا زرنگیشه. حالا نمیدونم مهمونی بگیرم مخصوص یا بشینم سر جام سنگین
همون چندتا مهمونی ک داشتی باید کادوشو میدادی مثل جاریت ک تو تولد آورده کادوی پاگشا داده
من واقعا دلم بود مهمونی مفصل بگیرم ولی دیدم ما رو خونه جاریم میبینه حتی یه تعارف کوچیک نمیزنه...پسر من دو سالشه دستشو میگیره میگه بریم خونه تون به بچم میگه کلید ندارم بریم... منم این رفتاراشو چند بار دیدم انگار خوشم نیومد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم نزدیک ۱۰ ساله ازدواج کردم جاریم همه نوعروسا رو پاگشا میکنه.فقط برا من نکرد. الان تو این ۱۰ سال یادم نمیره مگه ی مهمونی کوچیک چقد سخته.دقیقا امسال دخترش دانشگاه قبول شد جشن گرفت نرفتم عروسی بچه هاشم فک نکنم برم پاگشام ک هیچچچچچ. البته اون خیلی بیشعور بازیا داشته بامن. فقط سر پاگشا نیس ولی پاگشام نکرد فراموشم نمیشه هرگززززز
من عروس آخریم تو محضر واسه عقدم همه اومدن ولی هیچکس بهم کادو نداد.. مادرشوهرم پیره به بهونه مریض ...
نه بابا من روز عقد این خانم زایمان کردم تو هفت ماهگی به صورت کاملا ناگهانی...با اینکه حالم بد بود تو همون حال بدم شوهرمو فرستادم بره محضر...سکه ی خودمو که کادو عقدم بود دادم ببره سر عقد بده بهش. بعد عقدم باز اومد خونمون کادو دادم بهش...دو سال عقد کرده بود هر دو سال عیدا بهش عیدی دادم. دیگه بعد عروسیش بسکه از زرنگی و بیشعوری ش ناراحت بودم دعوتش نکردم
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
همون موقع ک مهمونی میومد خونت یه کادوام میدادی تموم میکرد قضیه رو.حالا سری بعد دعوتش کرد کادوشو بده ...
نه والا...بعد عقد کادو دادم بهش...حتی روز عقدش من زایمان کردم تو هفت ماهگی...با اون حال بدم شوهرمو فرستادم سکه ای هم که کادو عقدم بود دادم بهش تو محضر بده بهشون. دو سال عقد کرده بود هر دو سال عیدا بهش عیدی دادم... قد یه خر هم حالیش نیست.
خیلی خوب بابا اسی چرا از اول درست نمیگی ؟! پاگشا کردین دیگه... فقط خودت خبر نداری 😉😂
نه منظورم بعد عروسی بود...آخه ما دو بار دعوت میکنیم واسه پاگشا .... البته تا الان چندین بار اومده خونمون ها ولی کادو بهش ندادم. روز تولد پسرم هم گفتم اگه اومد بهش کادو میدم خو گفته بود ختنه سورون پسر داییم من نمیتونم بیام.