2777
2789
عنوان

جاریم عید عروسی کرده من هنوز پاگشاش نکردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 60 پست

امان از دست این عروسای موذی 

بابا به خدا دنیا جای قشنگی میشد اگ همه با خوبی باهم رفتار میکردن

تو اگ به دلت هست دعوت کنی، دعوت کن

به چیز دیگ یا رفتاراش یا موذی بازیاش فکر نکن شخصیتش اونجوریه متاسفانه اما تو خوبی خودتو داشته باش

اگرم جاریات چیزی گفتن بگو من الان موقعیتشو داشتم ممکن بود بعدا نتونم

عید عروسی کرده طرف الان میخوای پاگشا کنی؟ بیخیال دیگه

تازه چند بارم رفته خونشون 😁 زیادی ضایع هست اینطوری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا پاگشاش کن بعدا نگه نکردی . با روی خوش هم رفتار کن دیدی باز بعدا همینطوریه دیگه محلش نده . شاید اونم فک میکنه شما زیاد محلش نمیدین حتی نزدیک یه سال از عروسیش میگذره پاگشاش نکردین . یه مهمونی کوچیک به جایی برنمیخوره بنظرم

اشتباه کردی عزیزم تو کاری به بقیه جاری هات نداشته تا الانم دیر کردی بالاخره گناه داره و حق داره سنگین رفتار کنه .دعوتش کن و به اندازه ای که در توانته بهش بده فقط جو نگیرتت مث من خر🤦‍♀️

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

عزیزم ایشون شاید اخلاقش همینه و شاید اشتباه متوجه شدین ک میخواد خودشو دور بگیره 

پس بهتره بااین کارا بهشون این احساس ندین ک فکر کنه بهش حسادت میکنید

شما طبق منوال مهمونی تون بگیرین و اصلا اهمیت ب رفتارش ندین 

شما  طبق رفتار و شخصیتی خودتون دارین رفتار میکنید نه طبق رفتار و شخصیت اون 

موفق باشین❤️

باید همون بار اولی که می اومد خونتون کادو رو میدادی بهش دیگه عین جاریت که توی تولد کادو رو داد

الانم دیگه خیلی دیره  واسه پاگشا

شما که جاریش بودی همون اول باید پاگشا میکردی اینا تو ذهن ادم میمونه تا صدسال هرچی بشه میگه پاگشام نکردن

ما کادو نمیدیم از تو نی نی سایت شنیدم کادو میدن تو پاگشا. کلی خرج کنی دعوتشون کنی باز کادو هم بدی 

ما همون وقتی برا اولین بار رفتیم خونش کادو میدیم بسشه

اگه رنگ خونشو دیدی کادو ببر براش 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)