2777
2789
عنوان

درآمد فولاد مبارکه اصفهان

16039 بازدید | 25 پست

سلام ، بچه ها من یه خواستگار دارم بازرس فولاد مبارکه اصفهان هست ، ازش در مورد حقوقش پرسیدم گفت 8 تومن ثابت با اضافه کاری 11 تومن میشه ، کسی میدونه سطح حقوق فولاد مبارکه چقدره ؟ درست میگه یا کم داره میگه ؟ 

با این حقوق اگه خونه از خودش داشته باشه ، میشه یه زندگی متوسط آبرومندانه داشت ؟

گمونم خیلی کمه داره میگ  جز شرکت های مادر هست 

من شوهرم ذوب آهن اصفهان تازه رسمی نیست 9تومنه با اضافه کاری ده یازده

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب این چیزا فکر نکن مهم اینه بد دل نباشع بد دهن نباشه سسول و مامانی نباشع اعتیاد نداشته باشه رفیق باز دوست دختر باز نباشه .بخدا اگر رییس جمهور باشه ولی اخلاق نداشته باشه نمیتونی ی روزم باهاش زندگی کنی چرا ما دخترا همش فکر میکنیم از گرسنگی میمیرم 

گمونم خیلی کمه داره میگ  جز شرکت های مادر هست  من شوهرم ذوب آهن اصفهان تازه رسمی نیست 9تو ...

البته ایشونم رسمی نیست اما فک کنم فولاد از ذوب آهن بیشتر باشه یکم 

البته ایشونم رسمی نیست اما فک کنم فولاد از ذوب آهن بیشتر باشه یکم 

صد در صد دست کم حقوقش من مطمین هستم بالای ده تومن هست با اضافه کاری ب ۱۵میرسه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ب این چیزا فکر نکن مهم اینه بد دل نباشع بد دهن نباشه سسول و مامانی نباشع اعتیاد نداشته باشه رفیق باز ...

نه من مقدار حقوقش برام مهم نیست ، از این جهت ازش پرسیدم که ببینم توانایی اداره زندگی مشترک داره یا نه ، چون من خودم کارم ثابت نیست و نمیشه روی حقوق من حساب کرد ، ممکنه فرداش بهم بگن نیا سرکار ، بعد که میزان حقوقش را گفت تعجب کردم چون که فولاد شنیده بودم بالاتر از این حرفها هست

بله خودمم همین فکر رو میکنم شاید اینجوری گفته ببینه واکنش من چیه و اینکه آدم ولخرجی هستم یا نه

عزیزم ، شما با این میزان حقوق همسرتون ، یه زندگی متوسط آبرومندانه را تونستین اداره کنید باهاش ؟ از بس تورم هست تو ایران من خیلی میترسم همش 

بله خودمم همین فکر رو میکنم شاید اینجوری گفته ببینه واکنش من چیه و اینکه آدم ولخرجی هستم یا نه

البته حق دارند گلم ب خاطر این کار اصلا نباید ناراحت بشید یا تصمیمتو تغییر بدی چون این حقوق را گفته قبول کن ک هیچ شناختی از شما نداره و متاسفانه سطح توقع ها خیلی بالا رفته و هردو طرف برای شروع ترس هابی دارند مطمین باش آشنا شدید کمی شناخت پیدا کردید خودش بهت میگ و اگر هم راست هم بگه حقوقش خوبه پایین نیست خونه و ماشین داشته باشه سختتون نمیشه گلم