2777
2789
عنوان

پسری که...

333 بازدید | 22 پست

فرض کنید با یک نفر مجازی دوست هستین.(حدودن هفت ماه)هر وقت جایی برید یا مشکل واسه تون پیش بیا.میگه که

شماره کارت بده پول واسه ات بریزم

به نظرتون چه منظوری می تونه داشته باشه

از خودشون که می پرسم.میگه چون دوستت دارم.واسه ام مهمی

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

خوب بده مگه چیه دوست داره دیگه 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازش پول میگیری؟سلام گرگ بی طمع نیست

نه والله هیچ وقت اینکار نکردم.چون عزت نفسم اجازه نمیده

بعد میگن من وتو نداریم که خانومم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

چرا آدم باید هدیه آدمی که هیچ نسبتی باهاش نداره قبول کنه آدم وقتی نمک گیر یه نفر بشه سخته خاصه‌های معقول یا نامعقولشو برآورده نکنه عزت نفس برای همین چیزاست.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

چ نظرایی میدین خب دوسش داره میخواد کمکش کنه والا یکی بود همکار خواهرم تا مشکلی واسش پیش میومد سریع میگف شماره کارت بده خیلی دوسش داشت خودشم میگف میدونم ب هم نمیرسیم ولی خوشحال میشم گره ای از کارات باز کنم