2777
2789

سلام ما ده ساله ازدواج‌کردیم و از اول اومدیم ساکن یک طبقه از سه طبقه مادرشوهرم اینا شدیم و برادر شوهرم هم یک طبقه و مادرشوهرم هم یک طبقه چند ساله پدرشوهرم رحمت خدا رفتن و کلا یه برادر شوهر دارم و سه تا خواهرشوهر که یکیش مجرده و داره با مادرشوهرم زندگی میکنه الان برادر شوهرم اینا آپارتمان خریدن و میخوان‌ برن ازینجا من به چندین دلیل نمیخوام برم یکی از مهمترین هاش اینه که مادرشوهرم اینا تنها میشن و آدمای بی آزارین میگم خدا را خوش نمیاد البته پسرم هم بهشون وابسته اس و میگم خب اینجا خوشه و دلایل دیگه ....اما خونه تعمیرات لازم داره ..ته دلم میگم نکنه اون خواهرشوهرام حالا خودشون نه ولی شوهراشون راضی نباشن ما اینجاییم هرچند ما تقریبا تو سهم خودمون نشستیم یا میگم نکنه کلی خرج کنیم اما بعد بگن بفروشیم....شوهرم میگه سهم برادر شوهر و خواهرشوهرامو بخریم اما خب این خونه لب خیابون و یه جای متوسطه من میگم با این پول میتونیم یه جای خیلی بهتر داخل کوچه بگیریم در کل اصلا نمیدونم‌چی کار کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه لب خیابون گرون تر نیست مگه؟

چرا دیگه اما جای متوسطه اگه با همین پولی که اینجا داریم و پولامون را بذاریم میتونیم جای بهتر خونه بگیریم اما خب یه قسمتیاز پولمون تو همین خونه است که معلوم نیست کی پول بشه

خون لب خیابون که خیلی بهتره و باید گرونت باشه. به نظرم یه جوری سند بزنید و بهش برسید چون ادم دوس داره خونه اش مرتب باشه.

یا برید یه خونه نزدیک مادرشوهرت اینا بخرید.

احتمالا اگر بگید میخواید جابجا بشید بقیه ازتون بخوان بمونید و بعد میتونید بگید خونه رسیدگی میخواد و... . 

رک و رو راست همین حرفا رو بزنید خب

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا دیگه اما جای متوسطه اگه با همین پولی که اینجا داریم و پولامون را بذاریم میتونیم جای بهتر خونه بگ ...

لب خیابون اصلی شهر نبست ها اما خب آره ترقی و رشدش خوبه اگه بعدا هم بساریمش میشه دو تا مغازه در بیاریم ولی خب بالاخره مادرشوهرم و خواهرشوهر مجردم هم توش شریکن درسته آدمای مطمینی هستن ولی اختیار تامش دیگه از خودمون نیست

خون لب خیابون که خیلی بهتره و باید گرونت باشه. به نظرم یه جوری سند بزنید و بهش برسید چون ادم دوس دار ...

خونه نزدیکشون پیدا کردیم خیلی قدیمی اما گرون پولمون نمیرسه هم بخریم هم بسازیم ...اکه بگیم هم میخوایم بریم اصلا اهل دخالت نیستن با اینکه میدونم خیلی غصه میخورن میگن انشاالله به سلامتی و....

به شوهرهای خواهرای همسرت چ ربطی داره من نفهمیدم ؟

خب چون پدرشوهرم فوت شده سهم الارث خواهرشوهرام اینحاس اما ما تقریبا تو واحدی که سهم شوهرمه نشستیم ....یک کمی از سهممون بیشتره

آره منم نظر همینه لا اقل یه جا با اختیار خودم ذاشته باشم

ما یه آپارتمان خریدیم دادیم اجاره چن سال با مادر شوهر تو یه حیاط نه یه طبقه زندگی کردم خود شوهرم میگف بریم از اینجا چون اخلاق گند خواهراش میدونست ولی نزاشتم همون آپارتمان و کردم ویلایی رفتم حالا هم حرص خوردنش موند برا اونا

ما یه آپارتمان خریدیم دادیم اجاره چن سال با مادر شوهر تو یه حیاط نه یه طبقه زندگی کردم خود شوهرم میگ ...

احسنت خوبه ابنطوری اما خب شوهرم میگه پولمون را بیاریم همین را بخریم برا بچه هامون آینده میشه مغازه و خونه چون احازه 5طبقه ساخت داره اما میترسم ما بگیم و برادرشوهرم نفروشه بعد تازه یادشون بیفته که سهم دارن چون تا حالا کسی ازین حرفا نزده