2777
2789
عنوان

قضیه دعوام با دختر عموم

720 بازدید | 27 پست

بچه ها من کراتین کارم چند وقت یه بار تو پیجم مسابقه پروتئین تراپی رایگان میذاشتم

شوهر دختر عموم موهاش بلنده ولی خیلی حالت افتضاحی داره

هروقت منو میدید در مورد کیفیت موادم میپرسید، قیمت میگرفت، چند دفعه خود دختر عموم بهم زنگ زد که بیا موهای شوهرمو کراتین کن ولی بعد خودش کنسل کرد فکر کنم بخاطر هزینش

کلا خیلی مشتاق بود

منم دیدم اینجوریه به بهونه مسابقه رایگان گفتم این دفعه موهای شوهرتو رایگان کراتین میکنم چون دلم سوخت

بعد یه مدت سر یه بحث و دعوایی با دختر عموم برگشت گفت خودت اصرار میکردی موهای شوهرمو کراتین کنی😐

بی لیاقت نمک نشناس عوضی

من این حرفشو به شوهرم نگفتم فکر کردم شاید بدبین بشه

به نظر شما اگه بفهمه بدبین میشه؟

چرا باید بفهمه 

یه دعوای الکی بوده 

بیخیال

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد بحث موهای شوهرش رو گفتی اونم ناراحت شده .یهو که این حرف رو نمیزنه .بعد دعوای شما دوتا چه ربطی ب ...

والا خودش همش زنگ میزد بیا موهای شوهرمو کراتین کن

اخه قضیه بیخ پیدا کرد همسرم یه مقدارش فهمید

ولی نذاشتم این حرفشو بفهمه ترسیدم حساس بشه

بگو گلم

من موهام بلنده تقریبا تا نزدیکی گودی کمرم اهل رنگم نیستم شاید سالی یکی دوبار موهامم صافه تقریبا ولی قسمتای بالاش خیلی خشک میشه میره تو هم شونه کردنی وز میشه پف میکنه به نظرت چی بزنم بهش صاف و براق وایسته

مو خوره ندارم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...