2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل لطفا

1164 بازدید | 26 پست

خانوما من کیست تخمدان دارم 

یه ورق دزوسپتیو مصرف  کردم 

یه حالتای خیییلی بدی بهم دست میداد مث افسردگی شدید .و میل جنسیم بشدت کم کرده بود 

ک رفتم دکتر. دوباره سونو دادم در حد ۲  ۳ میل کیست کوچیک شده بود فقد . 

دکتر قرص عوص کرد وروژست نوشت برام .این قرصه خوبه حالتای افسردگی و تپش قلب و ناارومی و استرس ندارم . اما خب ب لحاظ جنسی خیلی سردم . مث قبل 

میشه راهنمایی کنید برای این قضیه رابطه و .. چه کنم ؟؟ 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

همراه این قرص باید ویتامین ای هم میداد بهت 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه کیست دوماه ال دی خوردم درست شد تازه کیستمم سپتوم دار بود ۴ سانت ولی با قرص از بین رفت

روزی چنتا وچطوری

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 

خرما ،مویز ، فلفل سیاه ، دارچین ، زنجبیل

اینا رو حتما بخور هر روز 

ترشی ، دوغ ، آب یخ ، بادمجان ،نخور یا میخوری در کنارس سبزی نعنا بخور 

اگه با اینا جواب نگرفتی یه فیلم خاک برسری نگاه کن حله

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
من واسه کیست دوماه ال دی خوردم درست شد تازه کیستمم سپتوم دار بود ۴ سانت ولی با قرص از بین رفت

این مشکلی ک گفتمو نداشتی ؟ میل جنسیت اوکی بود ؟؟ ینی اگ ال دی مصرف کنم‌ بهتره.؟ 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
نه چیز دیگ نداد ینی از اونه ؟ برم باز پیشش ؟ 

اره یا دوباره برو مشکلتو بگو یا زنگ بزن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

فقط پیاز درمانی سرچ کن همینجا میاد من ده سال پیش این مشکل داشتم اونموقعا تاپیکای دپیاز درمانی زیاد بود گفتم بزار منم استفاده کنم با اینکه از پیاز متنفر بودم به عشق بچه اینکارو کردم بعد سه ماه باردارشدم دکتر از تعجب دهنش باز مونده بود همه کیستا آب شده بود

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
خرما ،مویز ، فلفل سیاه ، دارچین ، زنجبیل اینا رو حتما بخور هر روز  ترشی ، دوغ ، آب یخ ، با ...

بخدا اصلا اهل ترشی خوردن و دوغ اینا نیستم . اب هم یخ نمیخورم . نمیدونم انگار یخ زدم .حتی شوهرم سمتم میاد هیچی ب هیچی .هیییچ تمایلی ندارگ 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️