2777
2789
عنوان

دام میخاد خودمو بکشم

295 بازدید | 11 پست

دوستان من پدر ندارم  مادرم سرپرستمه  دارم جهیزیه مبخرن کلا ،50میلبون جهیزیه خریدن به 15میلیونم باشه تموم میشه سرویس چوب هم خودم پول دارم میخرم .یعنی یه کاری کردن یر جهیزیه خریدن اونقدر کفر اینا گفتن اونقدر دلمو شکستن دیگه مبخام بمیرم .بنظرتون چیکار کنم جهیزیه رو پس بدم  دور خاهر هام خط بکشم منی که راضی هستم گلیم زیر پامم بدم ب خاهرام اینجوری میکنن  میخام از فردا برم خونم دیگه در خونه خاهر هامم نشناسم دیگه چقدر بکشم

ب اونا چه مهم خودت و شوهرتی

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

الهی 

آروم باش میگذره

خوشبخت باشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن 

اشکال نداره

میری خونه ای خودت بلاخره

خانوم زندگی خودت میشی. اون موق نخواستی نرو. ولی جهاز و پس نده. 

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
واقعا دلم میخاد جهیزیه رو پس بدم بس که دلم شکستن

ولشون کن عزیزم برات مهم نباشه مردم خیلی حرف میزنن حتی خانواده

تو ای دنیا فقط حال خودت برات مهم باشه

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
ندارن  نه که دلشون نخواد ندارن پول نیست  متوجه باش  شما هم وام ازدواجت رو بگیر خ ...

من خیلی مراعاتسون کردم خیلی کاش میدونستی چیکارا که نکردم واسه رندگیمون حقم این نیست

من خیلی مراعاتسون کردم خیلی کاش میدونستی چیکارا که نکردم واسه رندگیمون حقم این نیست

میدونم چی میگی 

میفهمم 

می‌دونم دوست داری با دل خوش و شاد با جهیزیه خوب بری 

ولی متوجه هستی پول نیست ؟ 

خودت رو اذیت نکن 

عزیزم درک کن 

خوشبخت باشی دختر خوب