2777
2789
عنوان

برای مشکل پوستی حتما معاینه میکنن؟

115 بازدید | 11 پست

سلام من مجردم ولی نوک یکی از سینه هام الان چند ماهه ک میسوزه و پوسته پوسته میشه و خارش و درد هم داره میزنم تو نت احتمالا باید قارچ باشه ولی این نوع قارچ برای مادر شیر ده هست ن مجرد تازه من کلی وسواس دارم و اصلا نه لباسی به کسی میدم نه از کسی میگیرم زود به زود هم میرم حمام 

دیگه آنقدر کلافه ام کرده میخوام برم دکتر ولی روم نمیشه واقعا حتی اگه خانم باشه(میدونم مسخره است ولی چیکار کنم ) 

حتما باید ببینن اون قسمت پوست رو ؟؟؟؟ کسی بوده مثله من ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل شما خجالتیم. حتی خواهرم و مامانمم روم نمیشه بدنمو ببینن اما دکتر رفتم واسه اگزما و حساسیتم و ایشون خیلی عادی معاینه کردن در حد ۵ ثانیه دید و بعدم نسخه نوشت و فوق العاده هم مهربون و با تجربه بود و بعد توو دلم گفتم خیلی زشته که یه نفر به خاطر سلامتی آدما اینهمه سال از عمرش رو صرف تحصیل و علم میکنه که مشکل بیمارارو حل کنه اما یکی مثل ما به خاطر ذهنیت و خجالتش نخواد درمان شه و ممکن باشه اون بیماری رو به بقیه هم بده. حتما برو متخصص پوست و به خاطر خجالتت درمانتو عقب ننداز. هیچی مهمتر از سلامتی نیست . 🌸✨