2777
2789
خوب همون اولش چرا قید نمیکنی باردارم و این حرفا  خب بزار کارشو بکنه توام بچرخ واسه خودت تو تاپ ...

اره اما دلم نمیاد خخخ مثلا اون کار کن من ام بدم میوه بخورم 

اره اما ما خانم ها همیشه از خود گذشته ایم

اشتباه میکنیم دیگه کسی قدر نمیدونه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس در هر صورت کاریه که باید خودش انجام بده، اگر حالت بد نمیشه، یه چیزی ببر براش که بخوره و یکم کنارش ...

اصلا نمیتونم ببینم ،همین چشمم میفته حالم بد میشه یدونه مو یا همون پشم گوسفند هم بود دیگه بدتر جونم درومد 

مثل مردایی میمونی که بعد غذا به خانومشون میگن الان خسته ای نمیخواد ظرف بشوری، بگذار بعدا میشوری🤦‍♀️ ...

خب گفتم مثلا خستس اما خب بزارن فریزر باز بدبختی تا یخاش وا بشه 

تو هم اینجا داری تاپیک میزنی😐😐😐😐😐  احسنت ب شمابانوجان♥️

ببخشید اول تایپیک نگفتم ،اخه باردارم وگرنه اونجوری آدمی نیستم ،رفتم انجام بدم اما گلاب بروت اینقدر اوق زدم بالا آوردم خب