2777
2789

دوستان می بخشید که این سوال و میپرسم ،اخه واقعا برام عجیبه.

من و همسرم اوایل زندگی خیلی جر وبحث داشتیم ،ولی واقعا همو دوست داشتیم و داریم ،و این دعواها تاثیری تو رابطه خصوصی مون نداشت ولی رفته رفته هی کم و کمتر شد .....

رابطه عاطفی مون خیلی خوبه ،قربون صدقه هاش محبت هاش ،توجه هاش ...همه سرجاشه ،ولی رابطه مون خیلی کمه ....

بعد از بچه دار شدن که دیگه نگم ....هر وقت هم بهش میگم ،میگه بخاطرفشار کاره ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوع کارش تغییر کرد؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اره .هم زمان.و هم سختیه کارش بیشتر شده و دو شغله هم هستن

حق داره،بنطرم شما ساعت خواب بچتونو تنظیم کنین زمان بیشتریو باهم بگذرونین،همسرتون همه توانشو داره میذاره شما این قضیه رو مدیریت کنین

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست