2777
2789
عنوان

ترفند لاغری.لاغری با ذهن

1594 بازدید | 5 پست

بچه ها درمورد لاغری باذهن چیزی شنیدین؟من یک سریشو بلدم.و با اینکه خیلی مسخره بود برام رو من اثر داد.تمام حسرتم اینه که پول ندارم دوره کاملشو بگيرم.دوست دارین بگم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

من 61بودم بعد ازدواج تو‌دوماه شدم71.900 تروخدا میشه بگیییی‌

بخاطر مشکل کلیه که دارم دکترم گفته باید تو‌دوماه کنم حدقل برسم به61که بتونم دارو مصرف کنم بازم کسی راهی داره بگه 

من 61بودم بعد ازدواج تو‌دوماه شدم71.900 تروخدا میشه بگیییی‌ بخاطر مشکل کلیه که دارم دکترم گفته ...

عزیزم من میترسم اینو بگمت زیر نظر دکتر رژیم بگیر و ورزش کن ولی بازم برای بقیه میگم خواستی شمام انجام بده

سلام دوباره.

اولیش تو پیش دستی غذا بخورید.ببینید خیلی مسخره است هااااااا  خیلییییییییی ولی من خودم انجام دادم.و شد ذهن فریب میخوره.من قبلا تو بشقاب های بزرگ میخوردم و بازم میکشیدم.ولی تو پیش دستی ناخوداگاه تو ذهنم اومد یه بشقاب خوردم و سیرم.

دوم.حداقل بالای سی باار بجویید.تاثیرش اینه که فک خسته میشه از جویدن و کمتر غذا می‌خورید و اینکه انقد غذاتون خورده تو دهن که آب میشه انکار و هضمش خیلی راحت تره.با قاشق مربا خوری غذا بخورید برای آدمی مثل من خیلی خسته کننده بود که یک پیش دستی  بیشتر از چهل بار قاشق پر  باید میکردم.برا همین زود زده ام می‌کرد.

سوم.قبل غذا دوتا لیوان آب بخورید.خودش بخشی از معده ارو پر میکنه.

پنجم.قابلمه رو سره سفر نیارید.بعله این حقیقت که از بچگی تو ذهنمون بخور حیفه  اسرافه بریزم دور سره سفره میاد تو کلمون.وقتی قابلمه  نباشه این تصورم نیس..من فقط این پنج تا کارو کردم.و اینکه پیمانه ها مو کم کردم.ببین بدون ورزش ماهی سه کیلو کم میکنی ولی با ورزش خودش میگفت ۶تا۷ کیلو هم داشتیم